Μάγεψαν Φραγκούλης - Πασπαλά στο Άργος (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μάγεψαν Φραγκούλης - Πασπαλά στο Άργος (φωτογραφίες)

Αύγουστος 17, 2014 - 01:43

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Μάριος Φραγκούλης και η Έλλη Πασπαλά μάγεψαν το κοινό με τις ερμηνείες τους.

Ο κόσμος που γέμισε το αρχαίο θέατρο Άργους, εντυπωσιάστηκε από τα τραγούδια που επέλεξαν να ερμηνεύσουν, τραγούδησε μαζί τους και καταχειροκρότησε τους δυο καλλιτέχνες.

Την συναυλία παρακολούθησαν:ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Δημήτρης Κοδέλας, ο  Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στην Ελλάδα Ιsmail Sefa Yuccer, ο Γενικός  Γραμματέας της Ρωσικής Πρεσβείας στην Αθήνα Sergey Konovalov, η Αιγύπτια αξιωματούχος του ΟΗΕ Takaia, η Πρόεδρος της UNESCO Αργολίδας Μ. Μαρούλη-Ζηλεμένου,ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Αχ. Μπαντανάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος & Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Νίκος Γκαβούνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος & Υπεύθυνος της Παιδικής Νεανικής Βιβλιοθήκης Νίκος Δελής, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Σαρρής,η Αναπληρωτής Πρόεδρος της UNESCO Αργολίδας Λ. Νικολαΐδου, Μέλη του ΔΣ της ¨Φλόγας¨, Καθηγήτριες του Παν/μίου της Τουρκίας & Μέλη της ¨Φλόγας¨, η Δ/ντρια της ΔΕΥΑΝ Άννα Μαντά, η εκπρόσωπος του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου Πόπη Καλκούνου, ο Πρόεδρος του συλλόγου Αργείων ¨ο Δαναός¨ Δ. Παπανικολάου, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Ν. Κίου Ε. Μπέλια, η εκπρόσωπος του ΠΛΙ, ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός & Μέλος της ¨Φλόγας¨ Murat Yiltrim, κ.ά.

Την φιλανθρωπική συναυλία, διοργάνωσε ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Άργους – Μυκηνών 2014,υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO.

Τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ¨Φλόγα¨

.Τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είχε κάνει ο David Lynch.Οι πέντε καταξιωμένοι σολίστες μουσικοί που συνόδευαν ήταν: David Lynch [τενόρο & σοπράνο σαξόφωνο, φλάουτο, πίκολο, κρουστά], Γιώργος Καλούδης [τσέλο, λύρα, μαντολίνο, κιθάρα, κρουστά], Τάκης Φαραζής [πιάνο, ακορντεόν], Πέτρος Βαρθακούρης [κοντραμπάσο, κιθάρα], Κώστας Μυλωνάς [ντραμς & κρουστά].

Με την φιλανθρωπική συναυλία – αφιέρωμα στα 100 χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου («Η Γκόλφω», η πρώτη μεγάλου μήκους βουβή ελληνική ταινία γυρίστηκε το 1914) έκλεισαν οι εκδηλώσεις του «Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2014» που διοργάνωσε και φέτος η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους Μυκηνών (Κ.Ε.Δ.Α-Μ).

(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr