Εκλογή προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου στο δήμο Επιδαύρου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εκλογή προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου στο δήμο Επιδαύρου

Σεπτέμβριος 08, 2014 - 13:14

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου έλαβε χώρα η εκλογή των Μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των Μελών της Οικονομικής Επιτροπής.

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη η Αισώπου Εύη.
Αντιπρόεδρος η Σμυρλή Ευαγγελία.
Γραμματέας ο Αγγέλου Δημήτριος.

Στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη:

Σχινάς Φώτης
Ξυπολιάς Γιάννης
Διδασκάλου Χρήστος
Οικονόμου Τάσος
Χρόνης Τάσος
Κωστούρος Γιώργος

Η Πρόεδρος αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά της στο χαιρετισμό που απήφθυνε είπε μεταξύ άλλων:

«Προσωπικά σας ευχαριστώ όλους γι’ αυτή την ιδιαίτερη τιμή. Το Προεδρείο συγχαίρει και καλωσορίζει τους νέους συναδέλφους και χαιρετίζει τους παλιούς και γνώριμους συνεργάτες της πλειοψηφίας καθώς επίσης και τους συναδέλφους της Αντιπολίτευσης που επί τριάμισι χρόνια παλέψαμε σε τούτη την αίθουσα με μοναδικό σκοπό την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου Επιδαύρου προκειμένου αυτός να λειτουργήσει αντάξια του βαρύτιμου ονόματός του.

Η ευθύνη είναι μεγάλη, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,της οποίας το βάρος καλούμαστε να διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η οποία ξεκινάει πρωτίστως από την αντιμετώπιση των θεμάτων στα δημοτικά συμβούλια. Γι’ αυτό οι διαφωνίες και οι αντιπαραθέσεις μπορεί νε είναι μέρος του δημοκρατικού διαλόγου όμως θα πρέπει να είναι πάντα γόνιμες και εποικοδομητικές, δηλαδή να συνοδεύονται από υλοποιήσιμες αντιπροτάσεις, διαφορετικά θα γίνονται απλά για να γίνονται.

Επίσης, όλοι μαζί θα πρέπει να ενδιαφερόμαστε για την ποιότητα αλλά και για την εικόνα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και να μην επιτρέπουμε να συμβαίνουν φαινόμενα διάλυσης και αποσύνθεσης. Η καλή λειτουργία του Συμβουλίου δεν είναι υπόθεση ενός αλλά υπόθεση όλων.»