Η «γιορτή της Μητέρας» από το ΚΑΠΗ του Δήμου Άργους–Μυκηνών (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η «γιορτή της Μητέρας» από το ΚΑΠΗ του Δήμου Άργους–Μυκηνών (φωτογραφίες)

Μάιος 17, 2015 - 15:06

φωτογραφία eurokinissi-Σοφία Κοντού

Μια πολλή όμορφη εκδήλωση με ομιλίες ,απαγγελίες και θέατρο, διοργάνωσε το Κ.Α.Π.Η. Δ. Άργους-Μυκηνών για «Τη Γιορτή Της Μητέρας» στα πλαίσια της Παγκοσμίας ημέρας της Μητέρας, το Σάββατο 16 Μαίου 2015 στο Μπουσουλοπούλειο Θέατρο Άργους , με παράλληλη βράβευση από το Δήμαρχο του μαθητή του Μουσικού σχολείου Γιώργου Σάββα που κέρδισε το πρώτο βραβείο ποίησης σε πανελλαδικό διαγωνισμό.

Το θέατρο γέμισε απο θεατές που τίμησαν τη «ΜΑΝΑ» και χειροκρότησαν με θέρμη το αφιέρωμα και την κεντρική ομιλήτρια φιλόλογο κα Πένυ Μπρούσαλη-Καχριμάνη.Μεταξύ τους ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δ. Καμπόσος , ο πρόεδρος του Ν.Π.Κοινωνικής Μέριμνας και αθλητισμού Γ. Νώτης και τα μέλη του Δ.Σ. Ν. Δελής και Β.Τζαβέλας, η πρόεδρος του ΚΑΠΗ Μ.Μέρη,η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ε. Πετροπούλου, ο αντιδήμαρχος Η. Χατζηγεωργίου ,οι δημοτικοί σύμβουλοι Α.Κουκουβές και Π.Σκούφης.

Στην εκδήλωση συμμετείχε θεατρική Ομάδα του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που εντυπωσίασε.(φωτογραφίες eurokinissi-Σοφία Κοντού) www.argolidaportal.gr