Ανάβαλος και απορρίμματα συζητήθηκαν στη συνάντηση Χειβιδόπουλου και Τσιρώνη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανάβαλος και απορρίμματα συζητήθηκαν στη συνάντηση Χειβιδόπουλου και Τσιρώνη

Ιούνιος 30, 2015 - 20:02

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

(ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ) Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας ανάμεσα στον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλο, τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη, επιμελητηριακούς φορείς της Π.Ε. Αργολίδας και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Η θεματολογία αφορούσε τη διαχείριση των απορριμμάτων και την πορεία των έργων του Αναβάλλου. Για το μεν πρώτο ο Αντιπεριφερειάρχης υπεραμύνθηκε του σχεδιασμού της Περιφέρειας για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων σε περιφερειακό επίπεδο και ζήτησε από τον Υπουργό η κυβέρνηση αυτή να μην αποτελέσει τροχοπέδη στο σχεδιασμό αυτό. Για το θέμα του Αναβάλλου ενημέρωσε τον υπουργό για την πορεία του έργου και ζήτησε την συνδρομή του Υπουργού στην επίλυση κάποιων προβλημάτων που έχουν ανακύψει στο αδερφό Υπουργείο της Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

Στο πλαίσιο των γενικών τοποθετήσεων ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε την κρισιμότητα στην οποία βρίσκεται η χώρα μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος και κάλεσε την κυβέρνηση το ταχύτερο δυνατόν να ξανακαθίσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους με ψυχραιμία, ειλικρίνεια και χωρίς διχαστικά συνθήματα που μόνο κακό κάνουν σε αυτή, αλλά πρωτίστως στη Χώρα. Σε κάθε περίπτωση δήλωσε εμείς οφείλουμε να λέμε ΝΑΙ στη συμμετοχή μας στο ευρώ, ΝΑΙ στη συμμετοχή της χώρας στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης.

Στο τέλος της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης επέλεξε να προσφέρει στον Υπουργό ως αναμνηστικό δώρο ένα βιβλίο της Κατερίνας Παπανδριανού που έχει εκδώσει η Αργολική Αρχειακή Βιβλιοθήκη Ιστορίας και Πολιτισμού, που τιτλοφορείται «Η Ψωροκώσταινα», τονίζοντας με νόημα ότι δεν πρέπει να είναι αυτή η κατάληξη της Ελλάδας.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

 

ArgolidaPortal.grΑνάβαλος και απορρίμματα συζητήθηκαν στη συνάντηση Χειβιδόπουλου και Τσιρώνη

ArgolidaPortal.gr