Συνελήφθη 34χρονος για τα χασισόδεντρα στη Κορινθία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνελήφθη 34χρονος για τα χασισόδεντρα στη Κορινθία

Σεπτέμβριος 21, 2015 - 12:58

Σε συνέχεια του από 19.9.2015 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε τον εντοπισμό φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης στην Κορινθία και την κατάσχεση -135- φυτών κάνναβης, συμπληρωματικά, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός καλλιεργητή της.

Πρόκειται για έναν 34χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για την καλλιέργεια της φυτείας και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντόπισαν τον 34χρονο, χθες (20.9.2015) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας και τον συνέλαβαν, γιατί όπως προέκυψε διέμενε παράνομα στη χώρα.

Επιπλέον, στην κατοχή του 34χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν ακόμη δύο (2) κινητά τηλέφωνα και ένα (1) ζευγάρι κιάλια, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Η σχηματισθείσα δικογραφία, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.