Ειδήσεις

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο

Απρίλιος 27, 2024 - 17:50

Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα, των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εγκληματική οργάνωσε που διακινούσε ναρκωτικά.

Για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, σχεδιάσθηκε και υλοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν συνολικά 19 άτομα και πιο συγκεκριμένα: 

Τέσσερις άνδρες, αρχηγικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης,

Μία σύλληψη για κατοχή μαχαιριού στη Σπάρτη

Απρίλιος 27, 2024 - 17:30

Συνελήφθη, χθες (26.4.2024) το πρωί, στην Σπάρτη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 31χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε σουγιά, με μήκος λάμας -7- εκατοστά, ο οποίος κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.

O Πέτρος Κόκκαλης σε περιοδεία στην Πελοπόννησο

Απρίλιος 27, 2024 - 17:20

Περιοδεία στην Πελοπόννησο πραγματοποιεί ο Γραμματέας του ΚΟΣΜΟΥ, Πέτρος Κόκκαλης, με την συνεπικεφαλής της καμπάνιας Βασιλική Γραμματικογιάννη και τις υποψήφιες ευρωβουλεύτριες, Χριστίνα Ευθυμιάτου, Δήμητρα Λυμπεροπούλου, Μπεατρίς Σεμακούλα και Ευδοκία Τσαγκλή. 

Κεντρικό μήνυμα του ΚΟΣΜΟΥ και του Πέτρου Κόκκαλη είναι η ύπαρξη εναλλακτικής πρότασης μέσα από την προσαρμογή της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας στα δεδομένα της Ελλάδας, μία Εθνική Πράσινη Συμφωνία. 

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Απρίλιος 27, 2024 - 17:20

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει του εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, λαμβάνει, το διάστημα από σήμερα (26 Απριλίου) έως και 12 Μαΐου 2024, αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη και αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων. 

Ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε βάσει του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για πλήρη και συνεχή δραστηριοποίηση όλων των Υπηρεσιών Τροχαίας και περιλαμβάνει:

Νέα Κίος: Στο αυτόφωρο ιδιώτης που μετέφερε και εναπόθεσε μπάζα στην κλειστή ΧΑΔΑ

Απρίλιος 27, 2024 - 17:15

Γιάννης Μαλτέζος, δήμαρχος Άργους Μυκηνών: Προεκλογικά δεσμευτήκαμε για την προστασία του Περιβάλλοντος και το αποδείξαμε έμπρακτα όταν υπάλληλοι του Δήμου με τις υποδείξεις της προηγούμενης διοίκησης εναπόθεταν σκουπίδια στην σφραγισμένη ΧΑΔΑ της Νέας Κίου.
Σήμερα το πρωί, το σκηνικό επαναλήφθηκε από ιδιώτη που μετέφερε και εναπόθεσε μπάζα.
Καλέσαμε στην Αστυνομία και ακολούθησε η αυτόφωρη διαδικασία και η επιβολή του διοικητικού προστίμου όπως προβλέπει η νομοθεσία.
Τονίζουμε για ακόμη φορά πως δεν θα επιδείξουμε καμία ανοχή σε τέτοιες πρακτικές.

Επιδοτούμενες δράσεις του τομέα της μελισσοκομίας για το έτος 2024

Απρίλιος 27, 2024 - 16:30

Στο πλαίσιο εφαρμογής του εγκεκριμένο Τομεακού Μελισσοκομικού Προγράμματος του Σ.Σ. ΚΑΠ 2023 – 2027   για το έτος 2024 θα υλοποιηθούν οι Δράσεις :

1. «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων’» &
2.«Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας»

Δημοτικό σχολείο Τολού: Γονείς, δάσκαλοι και παιδιά συνεργάστηκαν και έπαιξαν όλοι μαζί χάντμπολ!

Απρίλιος 27, 2024 - 16:27

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η σχέση μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών είναι θεμελιώδους σημασίας. Γονείς και εκπαιδευτικοί μοιράζονται έναν κοινό σκοπό: την πρόοδο και την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού. Μάλιστα, έρευνες έχουν αποδείξει ότι όταν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί συνεργάζονται, οι μαθητές/τριες τείνουν να έχουν καλύτερη σχολική επίδοση και γενικά έχουν θετικότερη στάση όσον αφορά το σχολείο.

Το σχολείο μας επιθυμεί και επιδιώκει την ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας με τους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας.

Ναύπλιο: Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο με 8 θέματα στις 29 Απριλίου

Απρίλιος 27, 2024 - 16:14

Σας προσκαλούμε την Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 σε τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας( παρ. οδός Ναυπλίου – Ν.Κίου ) στις 14:30 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 όπως ισχύει , για τη λήψη αποφάσεως στα κάτωθι θέματα:

Δεκαεπτάχρονος χωρίς δίπλωμα οδηγούσε κλεμμένη μοτσικλέτα και συνελήφθη

Απρίλιος 27, 2024 - 16:00

Συνελήφθη, χθες (26.4.2024) το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα στερούμενος άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, για την ανωτέρω μοτοσικλέτα είχε δηλωθεί κλοπή την 28.3.2024 στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

ΑΑΔΕ: Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για ραντεβού διασύνδεσης ERP και POS

Απρίλιος 27, 2024 - 15:50

Η διασύνδεση με POS πρέπει να έχει υλοποιηθεί ως την 1η Ιουλίου σύμφωνα με την ΑΑΔΕ καθώς τίθεται σε λειτουργία το Μητρώο Παρεχόμενων Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης ERP. Οι επιχειρήσεις τεχνικής υποστήριξης ERP πρέπει να καταχωρήσουν έως 31 Μαΐου τα προγραμματισμένα ραντεβού με τις υπόχρεες επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, με απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, ορίζονται τα εξής:

Σελίδες

Subscribe to Ειδήσεις