Στα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες της Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Στα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες της Πελοποννήσου

Φεβρουάριος 23, 2016 - 10:10

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Οι αγρότες των ανεξάρτητων μπλόκων Πελοποννήσου, που συνεδρίασαν το βράδυ και συζήτησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης των εκπροσώπων τους με την κυβέρνηση, δηλώνουν ότι επιμένουν στον αγώνα τους, στις προτάσεις τους και περιμένουν συγκεκριμένες απαντήσεις.

Αναλυτικά:

"Μετά τη σημερινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό και αφού συζητήσαμε αναλυτικά τις προτάσεις που καταθέσαμε , για μια ακόμα φορά προσκρούσαμε στον τοίχο της κυβερνητικής αναλγησίας, που ευθυγραμμίζεται με τους δανειστές και τα μνημόνια.

Στη συνάντηση κατεβήκαμε με χαμηλές προσδοκίες αναλογιζόμενοι την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας.

Για το λόγο αυτό τα αιτήματα μας συνδυάζονταν με προτάσεις.

Δυστυχώς η επικράτηση της συνηθισμένης λογικής των προηγούμενων κυβερνήσεων αλλα και της σημερινής ,των εύκολων λύσεων υπερφορολόγησης και υπερχρέωσης του παραγωγικού τομέα αποτελεί την ταφόπλακα για την Ελληνική κοινωνία και το Ελληνικό κράτος .

Η επιτροπή μπλόκων και φορέων της περιφέρειας Πελοποννήσου συζήτησε διεξοδικά της απαντήσεις που μας έδωσε ο πρωθυπουργός.

Σε αντίθεση με τις προτάσεις των μπλόκων – οι οποίες αποτέλεσαν φωνή βοώντος εν τη ερήμω – ο πρωθυπουργός δεν απάντησε αποτελεσματικά στις θέσεις μας.

Επιμένουμε στον αγώνα μας, στις προτάσεις μας και περιμένουμε συγκεκριμένες απαντήσεις."

Τα διόδια της Νεστάνης παραμένουν ανοιχτά, ενά αναμένεται ανακοίνωση για το πότε θα κλείσουν.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ArcadiaPortal με τον εκπρόσωπο των μπλόκων της Πελοποννήσου Θανάση Τσιοτίνα,ο οποίος είχε βρεθεί στην χθεσινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό τόνισε ότι ο μπλόκο της Νεστάνης δεν έμεινε ικανοποιημένο με τις προτάσεις της Κυβέρνησης.

Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται λοιπόν, με τα τρακτέρ να βρίσκονται στους δρόμους και να αναμένουν να υπολογιστούν οι προτάσεις οι οποίες έγιναν από μέρος τους και να κανονιστεί μία νέα ίσως συνάντηση.

Τα διόδια της Νεστάνης την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου παραμένουν ανοιχτά έως αυτή την στιγμή , με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για κλείσιμο 18:00 – 23:00.