Η Φ. Γεννηματά στις εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου στα Φίχτια (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Φ. Γεννηματά στις εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου στα Φίχτια (φωτο&βίντεο)

Απρίλιος 08, 2016 - 14:06

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου στην περιοχή Φιχτίων Αργολίδας στις 12:00μμ στο πλαίσιο επίσκεψής της στην Πελοπόννησο,παρουσία του βουλευτή Γ. Μανιάτη ,του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσου Χειβιδόπουλου,του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Φάνη Στεφανόπουλου,του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλου Χρηστίδη, του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αργολίδας Λουκά Κούρου,του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας Ανδρέα Χρονόπουλου και εκπροσώπους της ΔΕΣΦΑ.

Δήλωση Φώφης Γεννηματά Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κατά την επίσκεψή της στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στην Αργολίδα:

Ο αγωγός που διατρέχει τρεις από τους πέντε νομούς της περιφέρειας είναι ένα από τα μεγαλύτερα ενεργειακά έργα της Πελοποννήσου και φέρνει τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ και του Γιάννη Μανιάτη.

Δεκάδες, χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην Κόρινθο, στο Άργος, στο Ναύπλιο, στην Τρίπολη, στη Μεγαλόπολη μπορούν να τροφοδοτηθούν με φυσικό αέριο και να μειώσουν το ενεργειακό τους κόστος κατά 30%. Γι’ αυτό θα πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να προωθήσει στα διαρθρωτικά ευρωπαϊκά ταμεία, σχέδιο για δίκτυο διανομής φυσικού αερίου Πελοποννήσου.

ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ https://youtu.be/zxTej3NcVg0

ΒΙΝΤΕΟ Eπίσκεψη στις εγκαταστάσεις  https://youtu.be/AdYF4FgEnu8

ArgolidaPortal.gr ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΦΙΧΤΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

ArgolidaPortal.gr Η Φ. Γεννηματά στις εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου στα Φίχτια Αργολίδας