Χάντμπολ:Ο Διομήδης με Φίλιππο Βέροιας στην Αγία Τριάδα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χάντμπολ:Ο Διομήδης με Φίλιππο Βέροιας στην Αγία Τριάδα

Μάιος 13, 2016 - 19:11

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Για την 5η και τελευταία αγωνιστική των Play Off της Handball Premier ο Διομήδης αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο 14 Μαΐου στις 14.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας τον Κυπελλούχο Φίλιππο Βέροιας. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Τσάμος και Φωκίτης, με παρατηρητή τον κύριο Νικολίτσα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ-3.

Έχοντας αποκτήσει τα εισιτήρια για τους τελικούς, οι δύο ομάδες θα έχουν αύριο την ευκαιρία να κάνουν την τελική δυνατή τους πρόβα, πριν τον πρώτο αγώνα των τελικών, που θα γίνει στην Αγία Τριάδα την Δευτέρα 23 Μαΐου (16.30).  

Ο παίκτης μας Νίκος Καρκαλάτος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας diomidis-handball.gr : «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Φίλλιπο, ο οποίος είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας πριν το μεγάλο φινάλε των τελικών . Είμαστε όλοι αποφασισμένοι να μην αφήσουμε τον Φίλλιπο να περάσει εύκολα μέσα από την Αγία Τριάδα και θα δώσουμε όλο μας το είναι για να πάρουμε την νίκη. Είναι ένα από τα 4 συνολικά παιχνίδια που ίσως δώσουμε ακόμα με την συγκεκριμένη ομάδα και θα τα παλέψουμε όλα μέχρι τελική πτώσης. Είναι δύσκολο το "αουτσάιντερ" να κερδίσει τον τίτλο παλεύοντας με το "φαβορί", αλλά με το πλεονέκτημα έδρας που έχουμε και όλους τους φίλους της ομάδας που μας στηρίζουν καθημερινά, έχουμε μια επιπλέον δύναμη να δώσουμε μια μάχη στήθος με στήθος».

Ο τερματοφύλακάς μας Κώστας Κοτανίδης τόνισε: «Με το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Φίλιππο κλείνει ο κύκλος των Play Off. Προβλέπεται μια δυνατή αναμέτρηση και έχουμε προετοιμαστεί για αυτό. Για άλλη μια φόρα θέλω να ευχαριστήσω το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας για την στήριξή του και τους καλώ να ανανεώσουμε το ραντεβού μας το Σάββατο στις 14:00 στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας».