Ξεκίνησε ο 8ος Ολύμπιος Δρόμος Αρχαία Νεμέα-Αρχαία Ολυμπία (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ξεκίνησε ο 8ος Ολύμπιος Δρόμος Αρχαία Νεμέα-Αρχαία Ολυμπία (φωτο&βίντεο)

Μάιος 20, 2016 - 19:31

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με την συμμετοχή 220 δρομέων έγινε η εκκίνηση του 8ου Ολύμπιου Δρόμου από τον Γάλλο Πρόξενο Thierry Klockenbring και τον δήμαρχο Νεμέας Κώστα Καλαντζή ,σήμερα Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 και ώρα 2.30 από το Αρχαίο Στάδιο Νεμέας. Ο 8ος Ολύμπιος Δρόμος 180χιλ.,έχει διάρκεια 28 ώρες, χωρίς διακοπή με τερματισμό στο Αρχαίο Στάδιο της Ολυμπίας το Σάββατο 21 Μαΐου 2016, ώρα 18:30.

Ο Διεθνής Σύλλογος Αγώνων Υπεραποστάσεων «ΑΕΘΛΙΟΣ», σε συνεργασία με τους Δήμους Νεμέας και Τρίπολης τους Δήμους των περιοχών διέλευσης του Ολύμπιου Δρόμου και άλλους φορείς, διοργανώνουν τον 8ο Ολύμπιο Δρόμο, και παράλληλα διοργανώνεται ο Αγώνας Δρόμου 62 χλμ, με κοινή αφετηρία που θα ακολουθήσει τη διαδρομή από το Αρχαίο Στάδιο της Νεμέας έως το Λεβίδι με διάρκεια όχι περισσότερο από 10 ώρες.

Οι αθλητές θα διέλθουν την νύκτα της Παρασκευής και το πρωί του Σαββάτου από χωριά της Αρκαδίας με προορισμό την Αρχαία Ολυμπία. Σε όλα τα χωριά θα λειτουργούν σταθμοί ανεφοδιασμού των αθλητών.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr

ArgolidaPortal.gr Ξεκίνησε ο 8ος Ολύμπιος Δρόμος Αρχαία Νεμέα-Αρχαία Ολυμπία