Χάντμπολ:Αντιδρά ο Διομήδης για τους διαιτητές του τελικού

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χάντμπολ:Αντιδρά ο Διομήδης για τους διαιτητές του τελικού

Ιούνιος 02, 2016 - 21:01

Ανδρέας Μούκιος: Εύχομαι και ελπίζω ο φετινός Πρωταθλητής να κριθεί εντός αγωνιστικού χώρου και μόνο!

 

Ορίστηκαν σήμερα το μεσημέρι από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι διαιτητές του μεγάλου τελικού, μεταξύ Διομήδη και Φιλίππου Βέροιας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 16.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας. Οι κύριοι Μιχάλης Τζαφερόπουλος και Ανδρέας Μπέτμαν θα είναι οι διαιτητές του αγώνα, με παρατηρητές τους κύριους Γιώργο Μπεμπέτσο και Αθανάσιο Νικολίτσα. Παρά την αρχική ανακοίνωση της 31ης Μαΐου από την Κ.Ε.Δ. περί κλήρωσης του διαιτητικού διδύμου, το ζευγάρι του τελικού ορίστηκε απευθείας σήμερα, γεγονός που προκάλεσε την ένσταση του εκπροσώπου και team manager του Διομήδη , κύριου Ανδρέα Μούκιου.

Ο κύριος Μούκιος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: «Εξέφρασα τις ενστάσεις και αντιρρήσεις μου σχετικά με τον ορισμό του κυρίου Τζαφερόπουλου, καθαρά για λόγους εντοπιότητας του συγκεκριμένου διαιτητή (σ.σ. Βέροια).

Πριν τον ορισμό του 1ου τελικού μας είχε μεταφερθεί από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ότι ο κύριος Τζαφερόπουλος δεν θα διαιτητεύσει κάποιον από τους αγώνες της σειράς των τελικών, λόγω της εντοπιότητάς του, πράγμα που αποδεχθήκαμε πλήρως, κατανοώντας το συγκεκριμένο κώλυμα.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω προσωπικά ότι και ο ίδιος δεν επιθυμούσε να διαιτητεύσει κάποιον από τους αγώνες των τελικών.

Η Βέροια, όπως και το Άργος, είναι μικρές κοινωνίες και σίγουρα είναι δύσκολο έως αδύνατον για τον οποιονδήποτε, να μείνει ανεπηρέαστη η αντικειμενικότητά του σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Μιλάμε για τον μεγάλο τελικό, από τον οποίο κρίνονται οι κόποι και ο ιδρώτας μιας χρονιάς.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι διαιτητών είναι σίγουρα ένα εκ των κορυφαίων της Ελληνικής Διαιτησίας και οι λόγοι της ένστασής μου αφορούν ξεκάθαρα την εντοπιότητα του κυρίου Τζαφερόπουλου.

Μου προξένησε μεγάλη εντύπωση η συγκεκριμένη απόφαση, παρόλα αυτά εύχομαι και ελπίζω ο φετινός Πρωταθλητής να κριθεί εντός αγωνιστικού χώρου και μόνο!»