Στην πλατεία Αγίου Πέτρου η τελετή έναρξης του Danaon Cup 2016

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Στην πλατεία Αγίου Πέτρου η τελετή έναρξης του Danaon Cup 2016

Ιούνιος 16, 2016 - 09:58

Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου και Λευτέρης Κρεμαστιώτης θα κηρύξουν την έναρξη του Danaon Cup 2016.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων- Danaon Cup 2016 έχει ήδη ξεκινήσει.

Την Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη συνέντευξη Τύπου και το βράδυ στις 21:00 θα λάβει χώρα η τελετή έναρξης.

Το τελετουργικό θα διεξαχθεί στην εντυπωσιακή και αναπλασμένη πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος, όπου και θα συγκεντρωθούν όλες οι ομάδες και οι επίσημοι.

Κεντρικά πρόσωπα της βραδιάς θα είναι ο Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου και ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης, αθλητές του Διομήδη Άργους, οι οποίοι και θα κηρύξουν την έναρξη του τουρνουά.

Ο 33χρονος πίβοτ Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου με το προσωνύμιο «στρατηγός» συμβολίζει την εμπειρία και τον δυναμισμό, έχοντας συμπληρώσει ήδη πέντε χρόνια στους «Λύκους».

Από την άλλη πλευρά ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ Λευτέρης Κρεμαστιώτης για τους φίλους «Λέφας», είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του Διομήδη, Αργίτης και συμβολίζει το ταλέντο και τον νεανικό ενθουσιασμό.

Οι δύο αθλητές μίλησαν στο γραφείο Τύπου του Danaon Cup για το τουρνουά, αλλά και την τελετή έναρξης.

«Κόσμημα για την περιοχή»

Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου: «Το τουρνουά αυτό είναι ένα κόσμημα για την περιοχή. Η Αργολίδα το έχει αγκαλιάσει. Όλα περιστρέφονται γύρω από αυτό. Είναι ένα από τα καλύτερα σε αυτές τις ηλικίες στην Ελλάδα. Αυτό έχει αποδείξει η ιστορία και η διαδρομή του. Αποτελεί τιμή για μένα που μαζί με τον «Λέφα» θα κηρύξουμε την έναρξη. Για τον Διομήδη το Danaon Cup σημαίνει πολλά, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Βλέπουμε από τις ακαδημίες πόσοι αθλητές (Πασσιάς, Κρεμαστιώτης, Καρκαλάτος) βρίσκονται στην ανδρική ομάδα. Είμαι πλέον πέντε χρόνια εδώ και νιώθω μέλος της οικογένειας του Διομήδη».

«Ευλογία για την Αργολίδα το Danaon Cup»

Λευτέρης Κρεμαστιώτης: «Είναι ευλογία αυτό το τουρνουά για τον τόπο μας. Σίγουρα νιώθουμε υπερήφανοι σαν Αργίτες για αυτή την μεγάλη διοργάνωση. Είμαι πολύ χαρούμενος που μαζί με τον Θοδωρή θα κηρύξουμε την έναρξη του τουρνουά.

Μέσα από την διοργάνωση, προβάλλεται το χάντμπολ, που τόσο αγαπάμε. Περιμένουμε νέα παιδιά να έρθουν κοντά στο άθλημα και να δουν πόσο ενδιαφέρον και όμορφο είναι.

Εγώ ξεκίνησα το χάντμπολ στην Δ’ Δημοτικού. Ήρθαν άνθρωποι του Διομήδη στο σχολείο και με παρότρυναν. Μου άρεσε πολύ και… κόλλησα. Έπαιξα σε όλα τα ηλικιακά τμήματα του Συλλόγου και τα τελευταία πέντε χρόνια είμαι στην πρώτη ομάδα».