Δήμος Άργους-Μυκηνών: Η ανεύθυνη αντιπολίτευση χρωστάει πολλές συγγνώμες

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δήμος Άργους-Μυκηνών: Η ανεύθυνη αντιπολίτευση χρωστάει πολλές συγγνώμες

Ιούλιος 11, 2012 - 11:59

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Είναι λυπηρό το επίπεδο της  αντιπολίτευσης, που συνεχίζει να εκτίθεται κάθε φορά που προσπαθεί να κάνει κριτική, ειδικά για οικονομικά θέματα. Με ψεύτικα και παραποιημένα στοιχεία, στις αρχές του χρόνου εκτέθηκε για το θέμα των οικονομικών διαθεσίμων του Δήμου και τα δήθεν πλεονάσματα που θα έφερναν οι συνενούμμενοι δήμοι. Τώρα, πέφτει πάλι σε ολισθηρά ψέματα για φθηνούς εντυπωσιασμούς.  
 
Ο κ. Αναγνώστου δήλωνε προχθές πως τα χρέη του Δήμου προς τους προμηθευτές του Δήμου ήταν κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ!
Αναρωτιόμαστε δεν πείστηκε από τις επίσημες δηλώσεις τις οικονομικής υπηρεσίας πως οι οφειλές του Δήμου  είναι 400.000 ευρώ και άλλες περίπου 400.000 της ΚΕΔΑΜ. Σύνολο 800.000.
Δεν πρέπει τώρα να ζητήσει συγγνώμη;
 
Δεν ήταν ενήμερος για τις οφειλές της ΔΗΠΕΚΑ -  ΚΕΔΑΜ;  Πληρώσαμε τις οφειλές προς ΙΚΑ προίκα του κ. Αναγνώστου (από το 2010) και οφειλές της ΑΕΠΙ και αυτές από το παρελθόν!!!!
Δεν πρέπει να ζητήσει συγγνώμη;
 
Δεν πρέπει  κάποιος να ζητήσει συγγνώμη που διασύρεται ο δήμος στα δικαστήρια της Λάρισας μετά από αγωγή από το ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας για ανεξόφλητο χρέος της ΔΕΠΟΑΡ; Από το 2005, τότε που ήταν Δήμαρχος ο κ. Πλατής, ο νυν δημοτικός σύμβουλος του κ. Κωτσοβού. Δεν θήτευσε στη ΔΕΠΟΑΡ και ο κ. Αναγνώστου;  
 
Αυτή είναι η πολιτική τους παιδεία; Οι οφειλές και τα ψεύτικα νούμερα;
Αυτοί που δεν είχαν ΔΙΑΥΓΕΙΑ; Τολμούν να φέρουν στοιχεία;
 
Τις αναφορές περί κλεψύδρας που τελειώνει, καλύτερα να τις χρησιμοποιούν όσοι νιώθουν ότι έχουν πολιτικό χρόνο. Για κάποιους ίσως να έχει ήδη οριστικά τελειώσει.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δήμος Άργους-Μυκηνών Γραφείο Δημάρχου