Αντιφατικές τάσεις στην ΝΔ για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Πελοπόννησο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αντιφατικές τάσεις στην ΝΔ για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Πελοπόννησο

Μάρτιος 31, 2017 - 17:18

Τι απαντούν Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι  της "Νέας Πελοποννήσου" - μέλη της ΝΔ.

Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι  της παράταξης του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη "Νέας Πελοποννήσο" και μέλη της ΝΔ θέλησαν να πάρουν θέση και να απαντήσουν στην επερώτηση που κατέθεσαν οι 10 βουλευτές του κόμματος για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο.

Μετά από τον κ. Περικλή Μαντά, που όπως είπε σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό, θα στηρίξει το έργο της περιφέρειας, τώρα έρχεται μία ανακοίνωση από όλα τα μέλη της ΝΔ που έχουν εκλεγεί με την παράταξη του Πέτρου Τατούλη.

Στην επιστολή αναφέρουν ότι μέσα από την επερώτηση φαίνεται η έλλειψη ολοκληρωμένης ενημέρωσης των 10 αυτών βουλευτών κα ότι οι συγκεκριμένοι δεν ενδιαφέρθηκαν να ενημερωθούν για το θέμα αυτό που καταγγέλλουν.

Αναλυτικά:

Με έκπληξη και απορία πληροφορηθήκαμε το περιεχόμενο της επίκαιρης ερώτησης των βουλευτών της ΝΔ με θέμα "Άλυτο το πρόβλημα της διαχείρισης απορριμμάτων στην Πελοπόννησο".

Από την ανάγνωση της ερώτησης, διαπιστώνεται η έλλειψη εμπεριστατωμένης και ολοκληρωμένης ενημέρωσης των βουλευτών, αφού δεν επέδειξαν κανένα ενδιαφέρον να ενημερωθούν για την πορεία του έργου ΣΔΙΤ που σήμερα καταγγέλλουν.

Η κίνηση αυτή, όχι μόνο δεν προτείνει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά δημιουργεί αντιφατικές τάσεις στην παράταξη της ΝΔ, σε μια περίοδο που όλοι εμείς αγωνιζόμαστε για την μέγιστη δυνατή της συσπείρωση.

Εμείς θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα να ενεργούμε με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών, διαφυλάττοντας παράλληλα την προσωπική μας αξιοπιστία.

Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι  της ´´Νέας Πελοποννήσου" -μέλη της ΝΔ