Η κατάργηση της ΔΟΥ Άργους-Κρανιδίου στη Βουλή από τον Βουλευτή Γ. Ανδριανό

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η κατάργηση της ΔΟΥ Άργους-Κρανιδίου στη Βουλή από τον Βουλευτή Γ. Ανδριανό

Ιούλιος 28, 2012 - 14:46

φωτογραφία eurokinissi Γιώργος Κονταρίνης

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερωτήσεις προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα με αφορμή δημοσιεύματα που παρουσιάζουν την πρόθεση για κατάργηση της Δ.Ο.Υ  Άργους και της Δ.Ο.Υ  Κρανιδίου .
Το κείμενο της Ερώτησης που αφορά την Δ.Ο.Υ Άργους  έχει ως εξής:
«Με αφορμή πρόσφατα, μη διαψευσμένα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία επίκειται η από Νοέμβριο κατάργηση της Δ.Ο.Υ Άργους, επανέρχομαι με νέα Ερώτησή μου σχετικά με τα σημαντικά προβλήματα που θα ανακύψουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών από την εξέλιξη αυτή.
Επισημαίνω ότι η ΔΟΥ Άργους εξυπηρετεί σήμερα τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις του μεγαλύτερου, καλλικρατικού πλέον, δήμου του νομού, μια περιοχή με έντονη οικονομική, εξαγωγική δραστηριότητα..
Ως εκ τούτου καθίσταται προφανές ότι η τυχόν κατάργηση της Δ.Ο.Υ Άργους θα σημάνει επιπλέον ταλαιπωρία για τους συναλλασσομένους.
ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
Αν, με δεδομένα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιβάλλουν τη συνέχιση της λειτουργίας της Δ.Ο.Υ Άργους, σκοπεύει να αναθεωρήσει το σχεδιασμό για την κατάργησή της.»

Επίσης το  κείμενο της Ερώτησης που αφορά την Δ.Ο.Υ Κρανιδίου  έχει ως εξής:
«Με αφορμή πρόσφατα, μη διαψευσμένα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία επίκειται η από Νοέμβριο κατάργηση της Δ.Ο.Υ Κρανιδίου, επανέρχομαι με νέα Ερώτησή μου σχετικά με τα σημαντικά προβλήματα που θα ανακύψουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών από την εξέλιξη αυτή.
Επισημαίνω ότι η ΔΟΥ Κρανιδίου εξυπηρετεί σήμερα τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις του καλλικρατικού πλέον Δήμου Ερμιονίδας, με έντονη τουριστική και οικονομική ανάπτυξη, αλλά και λόγω της μεγάλης απόστασης 80 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα και του κακού οδικού δικτύου θα δημιουργήσει ενδεχόμενη κατάργηση της τεράστια προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών.
Ως εκ τούτου καθίσταται προφανές ότι η τυχόν κατάργηση της Δ.Ο.Υ   Κρανιδίου θα σημάνει επιπλέον ταλαιπωρία για τους συναλλασσομένους.
ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
1. Αν, με δεδομένα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιβάλλουν τη συνέχιση της λειτουργίας της Δ.Ο.Υ Κρανιδίου, σκοπεύει να αναθεωρήσει το σχεδιασμό για την κατάργησή της.»