Συναντήσεις Μανιάτη με εμπόρους και βενζινοπώλες Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συναντήσεις Μανιάτη με εμπόρους και βενζινοπώλες Αργολίδας

Αύγουστος 20, 2012 - 16:24

φωτογραφία eurokinissi-Γιάννης Παναγόπουλος

Συναντήσεις με τους Εμπορικούς Συλλόγους Άργους και Ναυπλίου  και τον Σύνδεσμο Εμπορικών Καταστημάτων Άργους, καθώς επίσης και με τον Σύλλογο Βενζινοπωλών Αργολίδας, είχε το Σάββατο 18 Αυγούστου 2012, ο Γραμματέας της Κ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Βουλευτής Αργολίδας, κ. Γιάννης Μανιάτης.
Στη συνάντηση με τους εμπόρους τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας του εμπορίου στην Αργολίδα με ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη τροποποίησης της λειτουργίας των τραπεζών, τη διαμόρφωση καλύτερων συνθήκων στον “Τειρεσία”, καθώς και τις διευκολύνσεις για αποπληρωμή οφειλών στο δημόσιο ταμείο και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, όπως επίσης και ζητήματα προώθησης της ρευστότητας μέσα από χρηματοδοτικά σχήματα όπως το ΕΣΠΑ και άλλες πηγές.
Στη συνάντηση με τους βενζινοπώλες συζητήθηκε το ζήτημα των προστίμων που έχουν προκύψει λόγω κακής λειτουργίας του Πληροφοριακού Συστήματος “Ήφαιστος” και έχουν δημιουργήσει σε όλη την Ελλάδα σημαντικό πρόβλημα που έχει τεθεί επανειλημμένα και από την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδας (ΟΒΕ).
Ο Γ. Μανιάτης δεσμέυτηκε να θέσει τα θέματα και των εμπόρων και των βενζινοπωλών στους συναρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρα και Ανάπτυξης, κ. Κ. Χατζηδάκη, προκειμένου να βρεθούν λύσεις αποδεκτές από τους επαγγελματίες.