Αστυνομικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

Οκτώβριος 17, 2017 - 10:52

φωτογραφία eurokinissi

          ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα  άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (16.10.2017) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου – Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου – Βόχας.
Συνελήφθη ένα  άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης και για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, σήμερα (17.10.2017) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 62χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για απάτη, καθώς και απόφαση του Πταισματοδικείου Κορίνθου, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Εξιχνίαση μίας  περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει την 28.5.2017, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) ανήλικου ημεδαπού, για κλοπή.
Συνελήφθη ένα  άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (15.10.2017) το βράδυ, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
Συνελήφθη ένα  άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (15.10.2017) το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 58χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη ένα  άτομο για κλοπή
Συνελήφθη,  (15.10.2017) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 37χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, προχθές (14.10.2017) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, αφαίρεσε από τσάντα ημεδαπής χρήματα.
Συνελήφθη ένα  άτομο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Συνελήφθη,  (15.10.2017) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία όπως προέκυψε είχαν αφαιρεθεί από αποθήκη ημεδαπού, προχθές (14.10.2017) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Συνελήφθη ένα  άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (14.10.2017) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κυνουρίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από ενοικιαζόμενη οικία αλλοδαπών, υπηκόων Ισραήλ, κοσμήματα, χρήματα και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα  άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (15.10.2017) το μεσημέρι, στο 52ο χιλιόμετρο Ταράψας- Μονεμβασίας Λακωνίας, από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα υγρής μεθαδόνης, συνολικού βάρους -34,7-γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας, βρέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.
Συνελήφθη ένα  άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (15.10.2017) το απόγευμα, στο 4Ο χιλιόμετρο Σπάρτης- Γυθείου Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Λακωνίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.
Συνελήφθη ένα  άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (14.10.2017) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Θανάσιμος τραυματισμός ατόμου από μηχάνημα έργων
Στις (15.10.2017) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, μηχάνημα έργων που χρησιμοποιούσε 65χρονος ημεδαπός, ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 65χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.
Συνελήφθησαν δύο  άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (14.10.2017) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ένας (1) 36χρονος και μία (1) 36χρονη, αντίστοιχα,γιατί κατείχαν μικροποσότητες βουπρενορφίνης και ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.
Συνελήφθησαν (2) άτομα για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου
Συνελήφθη, χθες (14.10.2017) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί προχθές (13.10.2017) το βράδυ στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα ημεδαπού, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη χθες (14.10.2017) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, μία (1) 38χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανηλίκου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Εξιχνίαση μίας  περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε κατάστημα ημεδαπής, που είχε γίνει την 14.10.2017, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 23χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
Συνελήφθη ένα άτομο που επιχείρησε να ταξιδέψει παράνομα για Γερμανία μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας
Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη ακόμη ένα άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό
Συνελήφθη, χθες (16.10.2017) το βράδυ, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 27χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ερυθραίας, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.
Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και μία (1) 35χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ερυθραίας, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό.
 Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων της 27χρονης, η οποία είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για το Μόναχο Γερμανίας, διαπίστωσαν ότι το ταξιδιωτικό του έγγραφο άνηκε σε άλλο πρόσωπο.
Όπως επιπλέον προέκυψε, την 27χρονη, συνόδευε προκειμένου να διευκολύνει την έξοδό της από τη Χώρα, η 35χρονη, που επίσης είχε σκοπό να ταξιδέψει με την ίδια πτήση για το Μόναχο Γερμανίας και συνελήφθη.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) ταξιδιωτικό έγγραφο Αρχών Ελβετίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.