Επιμελητηριακές εκλογές : Ο Σπύρος Διολίτσης υποψήφιος με τον Θοδωρή Βασιλόπουλο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Επιμελητηριακές εκλογές : Ο Σπύρος Διολίτσης υποψήφιος με τον Θοδωρή Βασιλόπουλο

Νοέμβριος 22, 2017 - 13:07

Φίλες και φίλοι επαγγελματίες στρατεύομαι με τον Θοδωρή Βασιλόπουλο επικεφαλής και ένα αξιόλογο συνδυασμό λαοπρόβλητων προσωπικοτήτων αλλά και νέων ανθρώπων του επιχειρηματικού κόσμου της Αργολίδας για τις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές. Το. κατεστημένο που επικρατεί τα τελευταία έτη στο Επιμελητήριο μας πρέπει να αλλάξει επιτέλους.
Με την εξωστρεφή επικοινωνιακή στρατηγική που θα ασκήσει το Επιμελητήριο υπό τη διοίκησή μας, κρίσιμα στοιχεία της οποίας είναι η ενημέρωση για τα ευρωπαϊκά εργαλεία και προγράμματα, η επαφή με τις νέες τεχνολογίες, οι στρατηγικές μάρκετινγκ και προώθησης των προϊόντων μας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, θεωρούμε ότι μπορεί να διεκδικήσει το άνοιγμα σε νέες αγορές, την ενδυνάμωση της ελκυστικότητας όλων των προϊόντων της Αργολικής Γης και των τουριστικών υπηρεσιών.
Φιλοδοξούμε ως ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ να προσδώσουμε υπεραξία στο τελικό προϊόν των επιχειρήσεων της Αργολίδας ενθαρρύνοντας τους επιχειρηματίες να υιοθετήσουν καινοτόμες λογικές από την παραγωγή έως τη διάθεση των προϊόντων τους. Η "Εξωστρεφής Επιχειρηματικότητα" θα είναι η αιχμή του δόρατος της νέας στρατηγικής που θα πρέπει να υιοθετήσει το Επιμελητήριο Αργολίδας .
Σε αυτόν τον αγώνα σας θέλουμε δίπλα μας στις 9 και 10 Δεκέμβρη ψηφίζουμε ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ .Η ψήφο σας στο πρόσωπο μου θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για μένα .
Σπύρος Διολίτσης, επιχειρηματίας, υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα με την Αναπτυξιακή Δύναμη