Αδριανός Νόνης και Φάνια Κρεστενίδη στο Φουγάρο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αδριανός Νόνης και Φάνια Κρεστενίδη στο Φουγάρο

Ιανουάριος 09, 2018 - 20:29

Ο Αδριανός Νόνης και η Φάνια Κρεστενίδη φιλοξενούνται το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στο Le Café και παρουσιάζουν το ιδιαίτερο μουσικό κολάζ «Εντέχνως» στις 10μμ.

Δύο ετερόκλητες μουσικές κατευθύνσεις συναντιούνται για μία μόνο βραδιά σ’ ένα κοινό μονοπάτι και συντονίζονται στους ρυθμούς της bossa, του swing και των έντεχνα διασκευασμένων λαϊκών τραγουδιών. Μαζί τους ο πιανίστας Βασίλης Πανταζόπουλος.

«Εντέχνως»
Ο τραγουδοποιός Αδριανός Νόνης έλαβε κλασικές σπουδές μουσικής στο Όρφειο Ωδείο Αθηνών. Το 1998 ήταν μέλος των ΑΝΙΜΑ όπου κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «Παράξενες μέρες» στην Άνω Κάτω Records. Δύο χρόνια αργότερα παίρνει πτυχίο αρμονίας με άριστα.Το 2010 κυκλοφορεί το άλμπουμ «Χαμογελάω». Έχει λάβει μέρος δύο φορές στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης.Έχει συμμετάσχει σε δίσκους και συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Κούτρας, η Λιζέτα Καλημέρη κα.Το 2017 κυκλοφόφορησε το τραγούδι του «Έλα» στις μουσικές εκδόσεις Μικρός Ήρως.Διδάσκει ηλεκτρική κιθάρα και ασχολείται με την παραγωγή και ενορχήστρωση.

Η ερμηνεύτρια Φάνια Κρεστενίδη γεννήθηκε στη Λάρισα και ασχολήθηκε από πολύ μικρή με την παραδοσιακή μουσική της Θράκης ( ακορντεόν, τραγούδι). Σπούδασε ψυχολογία στο Πάντειο πανεπιστήμιο και στο Ινστιτούτο Διαγνωστικής Ψυχολογίας. Συνέχισε τις σπουδές της στο ακορντεόν και μέχρι σήμερα συμμετέχει με μουσικά σχήματα σε μουσικές σκηνές σαν τραγουδίστρια και ακορντεονίστα.

Ο πιανίστας Βασίλης Πανταζόπουλος πήρε μαθήματα πιάνου στο Ελληνικό Ωδείο με την Ελενη Χριστοδούλου και στη συνέχεια στο Ωδείο Φ.Νάκας με τον Γιώργο Ιωαννίδη. Είναι πτυχιούχος Αρμονίας, Αντίστιξης και Φούγκας (τάξη Παναγιώτη Αδάμ, Ιωσήφ Παπαδάτου). Επι σειρά ετών εμφανίσθηκε σαν πιανίστας στην ιστορική μπουάτ ''Απανεμιά'' στην Πλάκα, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό με διάφορους καλλιτέχνες (Γιάννη Φίλια, Πάνο Γουργίωτη, Αδριανό Νόνη, Craig Walker-x Archive-, Δημήτρη Σαμόλη κ.α). Κάνει ενορχηστρώσεις και γράφει στίχους και μουσική.

είσοδος ελεύθερη
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:
2752047347
6946594588
info@fougaro-cafe.gr