Σύγκρουση Γεωργιάδη - Μαξίμου εκτός ορίων...

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σύγκρουση Γεωργιάδη - Μαξίμου εκτός ορίων...

Φεβρουάριος 24, 2018 - 12:51

φωτογραφία eurokinissi

Γεωργιάδης: Θα τους γδάρω - Μαξίμου: Ίσως θα πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό

Εκτός ορίων πλέον βρίσκεται η σύγκρουση ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη, στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ. Με σκληρές εκφράσεις απάντησε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος δήλωσε: «Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γα’ αυτό που έκανε. Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει πού έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι.

    Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Με τις σημερινές του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha ο Άδωνης Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του. Αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας.  Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία.»

Με ανάρτησή του στο twitter ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, απαντάει στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας:

Δύο πρώην Πρωθυπουργοί και 8 Υπουργοί διασύρονται με «πιθανόν» «άκουσα» κλπ δεν κατάλαβα γιατί ο κ. Τσιπρας θέλει να εξαιρείται ειδικά αυτός από τις φήμες. Όσα έχω ακούσει για αυτόν θα κατατεθούν ενόρκως από μένα στην Επιτροπή και η Δικαιοσύνη θα δράσει.

Στο θέμα επενέβη και το Μέγαρο Μαξίμου, εκδίδοντας την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis.

    Ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δε μπορεί, θα έχει και η Novartis.