Αστυνομικά νέα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικά νέα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Φεβρουάριος 25, 2018 - 10:19

φωτογραφία eurokinissi

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση διάρρηξης- κλοπής σε επιχείρηση ημεδαπού, που είχε γίνει την 27/28.5.2016, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) ανήλικου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, στις (18.2.2018) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο (2) ημεδαποί, 22χρονος και ανήλικος, γιατί όπως προέκυψε, στις (17.2.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, μαζί με άλλους τρεις (3) ημεδαπούς, 20χρονο και δύο (2) ανήλικους ,αντίστοιχα διέρρηξαν επιχείρηση ημεδαπού και αφαίρεσαν από προαύλιο χώρο αυτής μεταλλικά αντικείμενα. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται τρεις (3) ημεδαπές, ηλικίας 34, 38 και 45 ετών, αντίστοιχα, γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους .

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει την 18.2.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός  (1) 45χρονου ημεδαπού, για κλοπή, ενώ τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (22.2.2018) το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -17- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (21.2.2018) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -37,9- γραμμαρίων, καθώς και ένα (1) κινητό τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (20.2.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 56χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν δύο (2) φυτά κάνναβης, ύψους 50 και 55 εκατοστών αντίστοιχα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα άτομο που επιχείρησε να ταξιδέψει παράνομα για Γερμανία, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας

Συνελήφθη, στις (18.2.2018) το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, για πλαστογραφία, Ψευδή Ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο του ταξιδιωτικού εγγράφου του 28χρονου, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για το Μόναχο Γερμανίας, διαπίστωσαν ότι το ταξιδιωτικό του έγγραφο άνηκε σε άλλο πρόσωπο.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε ένα (1) Διαβατήριο Αρχών Πακιστάν, το οποίο κατασχέθηκε.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (17.2.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί,  μία (1) 32χρονη και ένας (1) 34χρονος, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα ηρωίνης και ναρκωτικό δισκίο, τα οποία κατασχέθηκαν.  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθησαν, χθες (24.2.2018) το βράδυ, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, ένας (1) 21χρονος ημεδαπός και ένας (1) 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί εισήλθαν σε φορτηγό όχημα ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (22.2.2018), το μεσημέρι, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 51χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Ναυπλίου, για κλοπή.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, μία (1) περίπτωση κλοπής αγροτικού μηχανήματος (ελαιοσυλλεκτικό) ημεδαπού, που είχε γίνει την 18.2.2018, στη Σκάλα Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) ανήλικου ημεδαπού, ενώ το ανωτέρω μηχάνημα βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Επιπλέον, κατηγορείται και μία (1) 33χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.