Ειδήσεις

Ο Τσίπρας ικανότερος να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς, σύμφωνα με δημοσκόπηση

Μάιος 25, 2024 - 20:50

Σε δημοσκόπηση της GPO για το ποιος είναι ο καταλληλότερος για να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς μετά τις ευρωεκλογές, πρώτος εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι πολίτες στο ερώτημα «ποιος από τους παρακάτω μπορεί να ηγηθεί μιας ενιαίας κεντροαριστερής παράταξης την επομένη των ευρωεκλογών» επιλέγουν ως πρώτο με 16% τον Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθούν, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με 13,4%, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με 10,5%, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας με 5,4%, ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης με 5% και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης με 4,6%.

Δημήτρης Πτωχός: «Τα παιδιά μας με νοητική αναπηρία αποτελούν ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας»

Μάιος 25, 2024 - 20:50

«Τα παιδιά μας με νοητική αναπηρία, αποτελούν ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται. Αυτή η απλή αλήθεια, όλοι εμείς στην Περιφέρεια Πελοποννήσου νιώθουμε ότι δεν πρέπει να μένει στα λόγια αλλά να την εφαρμόζουμε στην πράξη», ανέφερε στην Τελετή Έναρξης των Πανελλήνιων Αγώνων Special Olympics «Λουτράκι 2024», ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός.

Κασσελάκης: Επικίνδυνος για τη χώρα ο Μητσοτάκης

Μάιος 25, 2024 - 20:30

Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα που μπορεί να έχει 2 μπροστά, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που έδωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Δ. Αβραμόπουλος από Μεγαλόπολη: Είναι καιρός να διορθώσουμε τη διοικητική διαίρεση της Πελοποννήσου

Μάιος 25, 2024 - 19:50

Ο Δήμος Μεγαλόπολης σε συνεργασία με Δήμους των Περιφερειακών Ενοτήτων Αρκαδίας, Ηλείας, Λακωνίας και Μεσσηνίας διοργάνωσαν το Σάββατο 25 Μαΐου Ημερίδα με θέμα: «Ο δρόμος της Ανάπτυξης – Κάνουμε πράξη την Περιφερειακή Συνείδηση»  στο Δημαρχείο της Μεγαλόπολης, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με κεντρικό στόχο την οδική σύνδεση των Αρχαιολογικών Χώρων: Μυστράς – Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης – Ναός Επικούρειου Απόλλωνα – Αρχαία Ολυμπία.

Εντολή Πιτσιλή για εσωτερικό έλεγχο στις ΔΟΥ μετά την υπόθεση στη Χαλκίδα

Μάιος 25, 2024 - 19:30

Εντολή για εσωτερικό έλεγχο επί της διαδικασίας επιστροφών φόρων, αλλά και χορήγησης αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας, έδωσε ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, μετά την υπόθεση διαφθοράς στην ΔΟΥ Χαλκίδας. Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί τόσο στις ΔΟΥ, δειγματοληπτικά, από όλη την Ελλάδα, σε πρώτη φάση, όσο και στο κεντρικό σύστημα.

Περιφερειακή Επιτροπή «Ομόφωνες αποφάσεις σε έργα Πολιτικής Προστασίας και ελέγχων»

Μάιος 25, 2024 - 19:20

Συνεδρίασε, την Τρίτη 21 Μαΐου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου.

O Αναπληρωτής Περιφερειάρχη και Πρόεδρος της Επιτροπής, Χρήστος Λαμπρόπουλος, ανέφερε:

«Αφού τονίσω πως οι αποφάσεις της συνεδρίασης ήταν ομόφωνες, θα σταθώ σε δύο από αυτές.

Έρχεται το τέλος για Taxis, Taxisnet και Elenxis

Μάιος 25, 2024 - 18:50

Διαγωνισμό ύψους 131 εκατ. ευρώ για την αντικατάσταση των πληροφοριακών συστημάτων Taxis, Taxisnet και Elenxis μέχρι το 2029 προκήρυξε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Τα Taxis, Taxisnet και Elenxis θα αντικατασταθούν από ένα νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Φορολογίας που θα συνδυασθεί με τον επιχειρησιακό εκσυγχρονισμό της ΑΑΔΕ και με την βελτιστοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών της.

Την Αργολίδα επισκέφθηκε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΚΠΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ (φωτο)

Μάιος 25, 2024 - 16:48

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αργολίδα την Παρασκευή στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Σπυρόπουλος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη, όπου συζήτησαν για την ανάδειξη της περιοχής και πως τα ευρωπαϊκά προγράμματα μπορούν να συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση καθώς και για την ενίσχυση τόσο του τουρισμού όσο και του πρωτογενή τομέα.

«Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών στον χώρο των σχολείων»

Μάιος 25, 2024 - 16:20

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με αφορμή την πτώση της σιδερένιας πόρτας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή, έχει να επισημάνει τα εξής:

Ανακοίνωση του Γηροκομείου Άργους για την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου

Μάιος 25, 2024 - 15:20

 Ανακοίνωση του Γηροκομείου Άργους: Τη Δευτέρα 27/05/24 την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου θα την εορτάσουμε πάλι χωρίς προσκυνητές, λόγω των μέτρων προστασίας από τον Covid-19.
   Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 Ο πρόεδρος Δ.Σ.
Νικ. Στυλ. Γκαβούνος

Σελίδες

Subscribe to Ειδήσεις