Σύλληψη τριών ατόμων για κλοπή ηλεκτρικών συσκευών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σύλληψη τριών ατόμων για κλοπή ηλεκτρικών συσκευών

Σεπτέμβριος 23, 2012 - 01:37

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για κλοπή στην Μεσσηνία. Ύστερα από άμεση επέμβαση της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Μεσσηνίας.
Συνελήφθησαν, χθες (21-09-2012) το μεσημέρι, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας (1) 26χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ και δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 13 και 16 ετών αντίστοιχα, για κλοπή ηλεκτρικών συσκευών.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, χθες (21-09-2012) το πρωί, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, μετέβησαν σε αγρόκτημα, ιδιοκτησίας 59χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν από υπαίθριο χώρο, οκτώ (8) ηλεκτρικές συσκευές, και αφού τις φόρτωσαν σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Mετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.
Επιπρόσθετα, οι ηλεκτρικές συσκευές βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτης τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.