Ναύπλιο: Αποθέωση Γιάννη Σπανού στη λήξη του 2ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ναύπλιο: Αποθέωση Γιάννη Σπανού στη λήξη του 2ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων (φωτο&βίντεο)

Μάιος 01, 2018 - 23:48

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων, με την συμμετοχή 1100 μαθητών από 17 μουσικά σχολεία της χώρας που οργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και τους Δήμους Άργους - Μυκηνών, Επιδαύρου, Ερμιονίδας και Ναυπλιέων σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας, την Πανελλήνια Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικών Σχολείων και την Πανελλήνια Ένωση Σχολικών Συμβούλων.

Την τελετή λήξης, έντυσε μελωδικά με το πιάνο  του, το τιμώμενο πρόσωπο του φεστιβάλ, ο συνθέτης Γιάννης Σπανός συνοδευόμενος από τη φωνή της Πένυ Ξενάκη.

Παρόντες ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, οι βουλευτές Γ. Γκιόλας, Γ. Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας Διονύσης Τεμπονέρας, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου,ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Σαρρής, Φάνης Στεφανόπουλος, ο πρώην υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, σχολικός σύμβουλος Μουσικής Περιφέρειας Πελοποννήσου,Θεμιστοκλής Μακαντάσης, η Δ/ντρια του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας Ελισάβετ Χατζηνικολάου, η Εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού και Παιδείας Δήμου Ναυπλιέων Μαρία Ράλλη και η τοπική σύμβουλος του Δήμου Άργους Μυκηνών Πέγκυ Καχριμάνη. (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο Γιάννης Σπανός και Πένυ Ξενάκη  https://youtu.be/E-02xKKInz0

Βίντεο Μουσικά Σχολεία  https://youtu.be/lAcDKZkgHYI

 

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο: ο Γιάννης Σπανός στη λήξη του 2ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο - Λήξη του 2ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων