Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Μάιος 24, 2018 - 15:58

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (23.5.2018) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (22.5.2018) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μολδαβίας, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, στο Λουτράκι Κορινθίας, διέπραξε δύο (2) περιπτώσεις κλοπής και μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής, σε οικίες. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, στις (22.5.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, πέντε (5) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, τέσσερις (4) 18χρονοι και ένας (1) ανήλικος, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, διέρρηξαν επιχείρηση – κατάστημα ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα και διάφορα προϊόντα.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη, στις (22.5.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 34χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ναυπλίου, για εμπρησμό.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (21.5.2018) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -3,9- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (20.5.2018) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 51χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει την 29.3.2018, στην Κόρινθο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μίας (1) 50χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Αλβανίας, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (19.5.2018) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (18.5.2018) το μεσημέρι, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (19.5.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (17.5.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 54χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο (2) φυτά κάνναβης, ύψους -30- εκατοστών περίπου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη, στις (23.5.2016) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Καλαμάτας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (22.5.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, για αρπαγή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (21.5.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -57- δισκία που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (20.5.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας Τριφυλίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -4,5- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.  

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθησαν, στις (19.5.2018) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 17 και 22 ετών, αντίστοιχα, γιατί επιχείρησαν να διαρρήξουν οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

 Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη, στις (19.5.2018) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατείχε μαχαίρι, συνολικού μήκους -23- εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (19.5.2018) το μεσημέρι, στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (18.5.2018) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπανγκλαντές, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (18.5.2018) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε δύο (2) ξεχωριστές περιπτώσεις, ένας (1) 22χρονος ημεδαπός και ένας (1) 21χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί ο 22χρονος κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ ο 21χρονος τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (17.5.2018) το πρωί, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων και της Ομάδας Ασφαλείας Τριφυλλίας, μία (1) 26χρονη ημεδαπή, γιατί όπως προέκυψε, χθες (16.5.2018) το πρωί, εισήλθε σε οικία και αφαίρεσε χρήματα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (21.5.2018) το απόγευμα, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 51χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του αλλά και σε εξωτερικούς χώρους αυτής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, τέσσερα (4) φυτά κάνναβης, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -13- γραμμαρίων, ζυγαριά και -20- δισκία, που εμπίπτουν στην νομοθεσία για τα ναρκωτικά.