Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Καμπόσο από την Νέα Δημοκρατία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Καμπόσο από την Νέα Δημοκρατία

Ιούνιος 08, 2018 - 17:35

φωτογραφία αρχείου eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης ,έθεσε εκτός κόμματος τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, αφορμή οι νέες δηλώσεις του για τον Γιάννη Μπουτάρη.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
 
   «Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος.»

Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχθώ μισαλλόδοξο λόγο από στελέχη της ΝΔ

Με προσωπική του ανάρτηση στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ εξήγησε τον λόγο που τον έκανε να διαγράψει τον κ. Καμπόσο διαμηνύοντας προς όλους ότι δεν θα ανεχθεί μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο:

«Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας» έγραψε.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Το νέο ακροδεξιό παραλήρημα και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί του δημάρχου Άργους και μέλους της ΠΕ της ΝΔ Δ. Καμπόσου εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη. Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης κάλυψαν το στέλεχος της ΝΔ για την πανηγυρική του ανάρτηση για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης και δεν τον διέγραψαν, παρά μόνο ανακοίνωσαν ότι θα κληθεί σε απολογία.

Μετά το σημερινό βίντεο, θα συνεχίσει να προσφέρει κάλυψη σε αυτές τις χυδαιότητες ο κ. Μητσοτάκης, επιβεβαιώνοντας την ομηρία του από την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ ;
Το σχετικό βίντεο https://youtu.be/Yq6OC5DvR_U

ΣΥΡΙΖΑ : H διαγραφή άργησε 20 μέρες

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 20 μέρες μετά την αρχική χυδαία επίθεση του δημάρχου Άργους και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καμπόσου, κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για να βρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης το θάρρος και να τον διαγράψει από το κόμμα του.

Χρειάστηκε, μάλιστα, να μεσολαβήσει άλλη μια χυδαία επίθεση -η σημερινή- του Δ. Καμπόσου κατά του Γ. Μπουτάρη μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει ένα στέλεχος του που δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί ρατσιστική και αντισημιτική ρητορική.

Το δυστύχημα είναι πως όλα αυτά δεν μας ξαφνιάζουν. Εξοργίζουν, όμως, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες.''