Η ΕΕ ενημερώνει τους πολίτες πως συγχρηματοδότησε την ανάπλαση στο κέντρο του Άργους (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η ΕΕ ενημερώνει τους πολίτες πως συγχρηματοδότησε την ανάπλαση στο κέντρο του Άργους (φωτο&βίντεο)

Ιούνιος 17, 2018 - 14:58

φωτογραφία eurokinissi

Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο16 Ιουνίου 2018 στην Κεντρική Πλατεία του Άργους, η ανάπλαση της οποίας πραγματοποιήθηκε με συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής  Ένωσης.
Στην εκδήλωση με τίτλο «Europe in my Region» - «Η Ευρώπη στην περιοχή μου 2018» συμμετείχε η Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Π. Πελοποννήσου, με την ανάδειξη, σημαντικών συγχρηματοδοτούμενων έργων στην Περιφέρεια, ώστε οι πολίτες  να ενημερωθούν γι' αυτά και να μοιραστούν εμπειρίες και εικόνες μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Παρόντες ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας,Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου,Αντώνης Ψαρράκης, η θεματική αντιπεριφερειάρχης  Ανάπτυξης, Υποδομών,  Μεταφορών,  Δικτύων και  Περιβάλλοντος, Ντίνα Νικολάκου, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας, Ελένη Παναγιωτοπούλου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Βασίλης Σιδέρης , Φάνης Στεφανόπουλος,Γιάννης Σαρρής, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης, ο πρόεδρος  του νομικού προσώπου κοινωνικής μέριμνας και αθλητισμού Βαγγέλης Τζαβέλλας, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Σκούφης.

Βίντεο https://youtu.be/JNnIMpn0FtE