Η παρουσίαση του σήματος της Πελοποννησιακής Συμμαχίας (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η παρουσίαση του σήματος της Πελοποννησιακής Συμμαχίας (βίντεο)

Δεκέμβριος 28, 2018 - 15:57

Μπουντρούκας: Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Την πολιτική δεν την βλέπουμε ως επάγγελμα αλλά ως προσφορά στον τόπο μας

 

Η παρουσίαση του σήματος της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας»  έγινε την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου σε συνέντευξη που παραχώρησε ο επικεφαλής του Συνδυασμού και  Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Ιωάννης Μπουντρούκας. 

Το λογότυπο της παράταξης έχει τέσσερα χρώματα και δείχνει μια δυνατή χειραψία.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπουντρούκας, το  σύμβολο αποτυπώνει τη θέληση του συνδυασμού να εργαστεί συλλογικά, ενωτικά και συνθετικά, χέρι-χέρι, με περιφερειακή συνείδηση, για να γίνει το όραμά του πράξη.

Να γίνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρότυπο ανάπτυξης. Θέλουμε-Ξέρουμε-Μπορούμε με πρωτοπόρο το δημιουργικό και παραγωγικό λαό της Πελοποννήσου να αξιοποιήσουμε τα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας και να αλλάξουμε σελίδα

Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΣ

Το όνομα της παράταξης «Πελοποννησιακή Συμμαχία» έχει ιστορικό υπόβαθρο, και όπως ανέφερε ο κ. Μπουντρούκας η Πελοπόννησος στα αρχαία χρόνια κατάφερε, έστω και μια φορά, να ενωθεί κάτω από την «Πελοποννησιακή Συμμαχία».

«Σήμερα που η Πελοπόννησος είναι τριχοτομημένη με δυο νομούς να ανήκουν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ένα μεγάλο μέρος της Αργολίδας να ανήκει στην Περιφέρεια Αττικής οραματιζόμαστε και αγωνιζόμαστε για την ενότητα του νησιού του Πέλοπα. Μια νέα Πελοποννησιακή Συμμαχία μπορεί και να ενώσει και να βγάλει την Πελοπόννησο έξω από τα σημερινά αδιέξοδα. Η ''Πελοποννησιακή Συμμαχία'' με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουντρούκα σε αυτή την κατεύθυνση θα αγωνιστεί. Μαζί με τον πελοποννησιακό λαό, αφού δικών του διεργασιών είναι η ''Πελοποννησιακή Συμμαχία'', θα δώσουμε τον αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου μας. Να λειτουργήσουν οι τοπικοί, θεσμοί, να έρθουν επενδύσεις, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, να σταματήσει η νέα γενιά να εγκαταλείπει την Πελοπόννησο».

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Την πολιτική δεν την βλέπουμε ως επάγγελμα αλλά ως προσφορά στον τόπο μας, στην πατρίδα μας. Στηριζόμαστε στις δημιουργικές πελοποννησιακές δυνάμεις του λαού μας και στα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.

Ο κ. Μπουντρούκας μεταξύ άλλων στην συνέντευξη απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της συνεργασίας.

Μπορούμε να περάσουμε στον δεύτερο γύρω των εκλογών και έπειτα θα πρέπει να γίνουν οι διεργασίες και ο προγραμματισμός για να επιτευχθεί μια συνεργασία, είπε, τονίζοντας ότι ίσως να συνεργασία είναι υποχρεωτική.

Τέλος, ευχήθηκε στους συνυποψηφίους του καλή επιτυχία, σημειώνοντας ότι ο προεκλογικός αγώνας που θα ξεκινήσει δεν πρέπει να έχει χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, γιατί τότε η συνεργασία θα είναι ακατόρθωτη.  http://www.arcadiaportal.gr/news/paroysiasi-tis-peloponnisiakis-symmahia...

ArcadiaPortal.gr Παρουσίαση του Λογότυπου της Πελοποννησιακής Συμμαχίας