Πρώτη απώλεια βαθμού για τον Διομήδη-το Σάββατο για το challenge cup στη Κίο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πρώτη απώλεια βαθμού για τον Διομήδη-το Σάββατο για το challenge cup στη Κίο

Φεβρουάριος 09, 2012 - 10:32

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ :EUROKINISSI-ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Τον πρώτο του βαθμό έχασε στο φετινό πρωτάθλημα ο Διομήδης αφού την Τέταρτη έφερε ισοπαλία 27-27 στο Άργος με τον ΠΑΟΚ.Φυσικα δεν χάνει την πρωτιά στην βαθμολογία,αλλά ήθελε την νίκη για να έχει μεγαλύτερη διαφορά.
Για την ομάδα του Άργους ήταν εμφανής  η απουσία του Μαραγκού στην άμυνα,ο οποίος δεν έπαιξε αφού έχει γίνει μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ και υπάρχει ρήτρα να μην παίζει στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Ο Διομήδης ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ και μάλιστα στο τελευταίο πεντάλεπτο είχε πάρει διαφορά τριών γκολ 27-24,όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 27-27 και στο τέλος και οι δυο ομάδες μπορούσαν να πάρουν την νίκη.
Τα δεκάλεπτα 4-3 7-6 13-12  (ημίχρονο ) 17-13 25-22 27-27
Ο Μαλιος με 7 γκολ και ο Τασκοβιτς με 6 γκολ ήταν οι πρώτοι σκόρερ του Διομήδη και από τον ΠΑΟΚ ο Παλασκας με 6 και οι Ιωαννιδης,Κοκκωνης με 5 γκολ.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ( Δημητρουλιας )
Τσιουλος Ζαραβινας 3 Μεγαλοοικονομου 3 Κρεμαστιωτης Πασιας Πριοβολος 2  Μουγιτς Μαλιος 7 Νουγκοβιτς Σαμαράς 3 Κοντουλης Ελευθερίου Ουροσεβιτς 3 Τασκοβιτς 6
ΠΑΟΚ ( Υετιων )
Κνεζεβιτς Αποστολιδης Π. Παλασκας 6 Γουργουμης Κοκκωνης 5 Πετριδης 2 Ανγκουλοφ 4 Σακελαριδης 2 Τσακίρης 3 Τσιλης Σεβαστιαδης 3 Κεσιδης 4 Πιτσιος
Επίσης την Τέταρτη έγινε ένας ακόμα αγώνας οπού ο Δούκας κέρδισε στην Θεσσαλονίκη την ΧΑΝΘ 26-22 και διατηρεί τις ελπίδες για είσοδο στην τετράδα.
Ο Διομήδης συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με ένα ακόμα παιχνίδι αυτό για το challenge cup,το Σάββατο αγωνίζεται στο κλειστό της Νέας Κιου απέναντι στην Ουκρανική Portovik,o αγώνας ξεκινάει στις 6μμ και η ομάδα κάνει γνωστό προς τους φιλάθλους ότι έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια.(ρεπορτάζ Κώστας Τασσόπουλος)