«Βγήκαν τα μαχαίρια» στην κοπή πίτας της Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Βγήκαν τα μαχαίρια» στην κοπή πίτας της Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου

Φεβρουάριος 03, 2019 - 22:55

Τατούλης σε Νίκα:θα πρέπει να αισθάνεται ντροπή οποίος θελήσει να χρησιμοποιήσει αυτό τον χώρο των ελλειμμάτων, για προσωπική του προβολή

 

Σε αρένα μετατράπηκε το μεσημέρι της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου η αίθουσα που φιλοξένησε  την κοπή της πίτας της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου.

Πρωταγωνιστές αυτής της διαμάχης  ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.

Κατά την ομιλία του ο κ. Νίκας στην εκδήλωση, προκάλεσε τον περιφερειάρχη αναφέροντας ότι ο κόσμος των ΑμεΑ δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση που επικρατεί, αφήνοντας αιχμές για τον κ. Τατούλη, ξεκαθαρίζοντας ότι οι εκπρόσωποι της πολιτείας δεν έχουν κάνει τα στοιχειώδη για τα άτομα με αναπηρία.

'' Το πρώτο ζήτημα είναι ο αγώνας για την επαγγελματική αποκατάσταση και το δεύτερο ζήτημα είναι η δημιουργία κατάλληλων υποδομών''

Έπειτα τον λόγο έλαβε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου  ο οποίος απάντησε στις «βολές» του κ. Νίκα σημειώνοντας ότι ο δήμαρχος Καλαμάτας  χρησιμοποίησε την εκδήλωση για να κάνει τον προεκλογικό του αγώνα.

Εγώ είμαι περιφερειάρχης,  κανένας δεν είναι εδώ ως υποψήφιος, δεν μπορεί κανένας να χρησιμοποιεί τον χώρο αυτό και να μετατρέπει την εκδήλωση σε προεκλογική διαδικασία, δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ποτέ ξανά αυτό

Ο κ. Τατούλης στην συνέχεια απευθυνόμενος στον κ. Νίκα είπε ότι θα πρέπει να αισθάνεται ντροπή οποίος θελήσει να χρησιμοποιήσει αυτό τον χώρο των ελλειμμάτων, για προσωπική του προβολή.

Κλείνοντας ο περιφερειάρχης μίλησε για το διεθνές συνέδριο για τα άτομα με αναπηρία που έγινε στην περιφέρεια τονίζοντας ότι η περιφερειακή αρχή βρίσκεται σε μια συγκεκριμένη διαδικασία έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι αναγκαίες δομές για τα άτομα με αναπηρία.