Το Δημοτικό Σχολείο Τολού για την καταλληλότητα των νέων θρανίων

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το Δημοτικό Σχολείο Τολού για την καταλληλότητα των νέων θρανίων

Φεβρουάριος 26, 2019 - 17:07

Επειδή το τελευταίο καιρό υπήρξε μια παραφιλολογία  ως προς την καταλληλότητα των νέων θρανίων (χορηγία γονέων του σχολείου μας) και αν υπάρχουν  τα κατάλληλα πιστοποιητικά, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι:

Η παραπάνω χορηγία των γονέων έγινε αποδεκτή, ομόφωνα από το Σύλλογο Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Τολού, λαμβάνοντας υπόψη, τα πιστοποιητικά της προμηθεύτριας εταιρίας,  τις προδιαγραφές των θρανίων, ότι προάγουν τις νέες τάσεις διδασκαλίας  και ότι δημιουργείται ένα ευχάριστο περιβάλλον μάθησης για τους μαθητές.

(Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους γονείς και τον κ. Γεωργιδάκη Ιωάννη για την πρωτοποριακή τους χορηγία)

Επισυνάπτονται τα κατάλληλα έγγραφα για αποκατάσταση της αλήθειας

   Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Τολού

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΡΑΝΙΟΥ

 

Η εταιρεία MARANTONI, η οποία εξειδικεύεται αποκλειστικά στον εξοπλισμό Εκπαιδευτικών Χώρων, πιστοποιεί ότι τα θρανία κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές ασφαλείας που ορίζονται για τους συγκεκριμένους χώρους.

Ο σωλήνας των ποδαρικών, είναι διατομής Φ38, την στιγμή που τα θρανία του Ο.Σ.Κ. είναι διατομής Φ26, δηλαδή προσδίδουν σαφώς μεγαλύτερη αντοχή στην κατασκευή.

Τα ποδαρικά ενώνονται μεταξύ τους με μορφοσωλήνα 20Χ50 με ραφές υψηλής αντοχής, ώστε να επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το πάχος του σωλήνα είναι 1.5 χιλ. δηλαδή ίδιο με το πάχος των θρανίων του Ο.Σ.Κ.

Στο κάτω μέρος των ποδαρικών, τοποθετούνται ρεγουλατόροι για την σωστή έδραση του θρανίου στο πάτωμα.

Τα θρανία του Ο.Σ.Κ. έχουν απλά τάπες με συνέπεια αν το δάπεδο δεν είναι επίπεδο, να δημιουργείται πρόβλημα στην έδραση, με ότι συνεπάγεται (κούνημα του θρανίου, απόσπαση της προσοχής του μαθητή από ο μάθημα, γδάρσιμο του δαπέδου)

Οι ρεγουλατόροι, βιδώνουν σε μεταλλικό έλασμα και ΟΧΙ σε πλαστική βάση, αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη αντοχή στην καταπόνηση του θρανίου στο κάτω μέρος, εκεί που ακουμπάει στο πάτωμα.

Το Θρανίο φέρει γατζάκι στήριξης της Τσάντας του Μαθητή.

Η βαφή της κατασκευής είναι ηλεκτροστατική και η αντοχή της πολύ μεγάλη.

Στο επάνω μέρος της κατασκευής, τοποθετείται η επιφάνεια μελαμίνης κατασκευασμένη από μοριοσανίδα 3 στρώσεων, Α ποιότητας κλάσης Ε1, πάχους 18 χιλ. στα περιθώρια περιμετρικά συγκολλείται PVC πάχους 2χιλ. η οποία ενώνεται με 3 βίδες 20Χ50 για την καλύτερη συνοχή των υλικών η επιλογή των χρωμάτων γίνεται από τον πελάτη.

Όλα τα παραπάνω θρανία, καλύπτονται από παρακαταθήκη ανταλλακτικών και εγγύηση 4 ετών.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, τα Θρανία μας μπορούν να προσαρμοστούν σε διάφορα σχήματα μέσα στην Τάξη, κάτι που στα Θρανία του Ο.Σ.Κ. είναι δύσκολο, λόγω του ότι τα ποδαρικά τους είναι παράκεντρα.

Παρακάτω, σας παραθέτουμε φωτογραφίες από διάφορους Εκπαιδευτικούς Χώρους, ώστε να έχετε μια εικόνα των Θρανίων μας.