Με το συνδυασμό Σαλεσιώτη υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Μάνος Περράκης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Με το συνδυασμό Σαλεσιώτη υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Μάνος Περράκης

Απρίλιος 20, 2019 - 12:46

Την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό του Τάσου Σαλεσιώτη “Ναυπλία Πρωτεύουσα” ανακοίνωσε ο Μάνος Περράκης.

Ο γνωστός σε όλους μας “Prefadoros” με ανάρτησή του στο facebook λέει :

“Λοιπόν, δεν ξέρω αν σας αρέσει η προεκλογική μου φωτογραφία, αλλά επειδή εξακολουθώ να επιμένω ότι οι εκλογές δεν είναι πασαρέλα, μαγκιά και χρήμα και αφού απέρριψα προτάσεις φίλων φωτογράφων, να με ρετουσάρουν για να φαίνομαι τριάντα χρόνια νεότερος, αποφάσισα ότι μια απλή φυσική σέλφι που σας κοιτά στα μάτια, είναι αυτό που με αντιπροσωπεύει και αυτό που προσπάθησα να είμαι στον προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό, συνδικαλιστικό και πολιτικό μου βίο, χωρίς όλες τις φορές όπως είναι ανθρώπινα φυσικό με επιτυχία, αλλά πάντα με αγνή πρόθεση…

Πάμε λοιπόν, με κέφι, με όπλα τη γνώση και την εμπειρία, με όρεξη αλλά και στόχευση, έχουμε πολλά να δώσουμε στο Δήμο μας και τους συμπολίτες μας, όλα όσα στερήθηκαν τα τελευταία χρόνια μιας αποτυχημένης Δημαρχίας…”.

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκα (1951) και μεγάλωσα στο Ναύπλιο. Τελείωσα το Λύκειο στην Αθήνα, φοίτησα στη Στρατιωτική Ιατρική Σχολή και πήρα το πτυχίο του Φαρμακευτικού Τμήματος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησα σαν γραφέας Πεζικού στη Χαλκίδα, εργάστηκα σε Φαρμακευτική Βιομηχανία και παρακολούθησα σεμινάρια MARKETING στο Κέντρο Διοικητικών Επιστημών. Έχω γνώσεις Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας.

Από το 1980 μέχρι και το 2004 είχα Φαρμακείο και εργάστηκα ως Φαρμακοποιός στο Ναύπλιο. Από το 2005 μέχρι και σήμερα, που εγκαταστάθηκα πλέον μόνιμα στο Ναύπλιο, λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, μοιράστηκα το χρόνο μου μεταξύ Αθήνας και Ναυπλίου.

- Από το 1984 μέχρι το 2000, είχα την τιμή να υπηρετήσω συνδικαλιστικά τους συναδέλφους μου Φαρμακοποιούς, ως εκλεγμένος Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας και ως αντιπρόσωπος τους, στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.

- Ήμουν μέλος από το 1980 στο ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ Γ.Σ. και Πρόεδρος του την περίοδο 1986-1987.

- Μέλος της Επιτροπής Υγείας καταρτισμού του πενταετούς προγράμματος του Νομού Αργολίδας, το 1985.

- Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Ναυπλίου 1990-1992. - Μέλος της άτυπης Νομαρχιακής Επιτροπής κατά των Ναρκωτικών το 1992.

- Ιδρυτικό μέλος της Πολιτικής Άνοιξης, Πρόεδρος της ΣΕΝ Αργολίδας και υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποχώρησα τον Ιούνιο 1996.

- Υποψήφιος Νομάρχης του Νομού Αργολίδας το 1994.

- Το 1998 εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ναυπλίου με το συνδυασμό του Κώστα Χαραμή.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, υπηρέτησα ως Αντιδήμαρχος το 2001 και ως - Πρόεδρος της Δημοτικής Φιλαρμονικής - Πρόεδρος του Νεκροταφείου Ναυπλίου - Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας - Μέλος του ΔΣ του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτησιογόνων ουσιών Αργολίδας «Ελπίδα Ζωής».

- Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού Ναυπλίου 2001-2002 - Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος λειτουργίας του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ναυπλίου (ΔΑΚΝ) 2001-2002 - Και από το 1999 μέχρι και το 2002, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Τουριστικής Ανάπτυξης Ναυπλίου (ΔΕΤΑΝ).

- Το 2007 ασχολήθηκα με το διαδίκτυο και συνεργάστηκα με πολλούς επαγγελματίες του Ναυπλίου στη δημιουργία ιστοσελίδων, από το 2009 αρθρογραφώ συνεχώς μέσα από το blog, prefadoros-nafplio και τα social media.

- Το 2016 εκδόθηκε από τις εκδοτικό οίκο Ν. Γ. Χριστόπουλος το κοινωνικό μυθιστόρημα μου, "Το κέρμα" το οποίο απέσπασε ιδιαίτερα θετικές κριτικές και είχε μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 θα διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου, για να υπηρετήσω το Δήμο Ναυπλιέων, με τις γνώσεις, την εμπειρία που διαθέτω και επειδή πιστεύω ότι κάθε πολίτης πρέπει να συμμετέχει ενεργά στους θεσμούς της Δημοκρατίας και στις αποφάσεις για τα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία, τον τόπο μας και το μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας.

Μάνος Περράκης

Φαρμακοποιός

Πρώην Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Νομικών Προσώπων του Δήμου Ναυπλίου 1999-2002.

Ιστοσελίδα: https://prefadoros-nafplio.blogspot.com/