Λαϊκή Συσπείρωση: «Ο Τατούλης συναγωνίζεται τον Τσίπρα»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Λαϊκή Συσπείρωση: «Ο Τατούλης συναγωνίζεται τον Τσίπρα»

Μάιος 22, 2019 - 19:27

Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης κ Τατούλης και η Περιφερειακή Αρχή που απαρτίζεται από στελέχη της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ συναγωνίζονται τον Τσίπρα και την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο μαυρογιαλουρισμό.

Αφού 9 χρόνια τα έδωσαν όλα στην εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών συμφερόντων τώρα μοιράζουν 5χίλιαρα για «πάσαν νόσο».

Εκδηλώσεις για κάθε είδους ζαρζαβατικά, τρούλους, σκεπές και μανουάλια εκκλησιών και μοναστηριών για να έχουν την ευλογία τους ακόμα και για εκδηλώσεις που θα γίνουν το δεκαπενταύγουστο τον Οκτώβρη και τον Νοέμβρη. Το τελευταίο τρίμηνο έχει περάσει το ένα εκατομμύριο για τέτοιες εκδηλώσεις. Στην Οικονομική Επιτροπή χθες στις 20 Μάη ξεπέρασαν τις 150.000 ευρώ.

Στην ίδια συνεδρίαση δόθηκαν 635.000 ευρώ ουσιαστικά με απευθείας ανάθεση σε εργολάβους στην Κορινθία για καθαρισμούς ρεμάτων και πρανών με εκπτώσεις 5 και 10% όταν με διαγωνισμούς οι εκπτώσεις κυμαίνονται από 40 έως 50 και 60%.

Όλα αυτά πέρασαν με τη ψήφο δυο νεοδημοκρατών Περιφερειακών Συμβούλων και δυο πασόκων.

Εμείς αποχωρήσαμε για να μην νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας αυτές τις αθλιότητες.

Έμειναν οι δυο Περιφερειακοί Σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ για να έχει απαρτία!!! η Οικονομική Επιτροπή και ψήφιζαν λευκό. Όπως έκαναν όλοι τους, ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγοι, ΛΑΕ και στελέχη της Ν.Δ που είναι με τον Νίκα στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου για να πιάσει απαρτία ο Τατούλης για την επίταξη των χωραφιών σε Παλαιόχουνη και Σκάλα για τα σκουπιδοεργοστάσια.

Τα βρίσκουν προεκλογικά σκεφθείτε τι θα γίνει μετεκλογικά.

Καλούμε τα πλατειά λαϊκά στρώματα να γυρίσουν τη πλάτη στο μαυρογιαλουρισμό, να δυναμώσουν με τη ψήφο τους το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, τη Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμους και Περιφέρεια.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ