Συγκέντρωση νίκης για τη #Δυνατή Πόλη Ξανά -Τάσσος Χειβιδόπουλος (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συγκέντρωση νίκης για τη #Δυνατή Πόλη Ξανά -Τάσσος Χειβιδόπουλος (φωτο)

Μάιος 22, 2019 - 23:59

Μεγάλη συμμετοχή ,ενθουσιασμός, δυναμισμός και βεβαιότητα για τη νίκη χαρακτήρισαν την κεντρική συγκέντρωση του συνδυασμού #Δυνατή Πόλη Ξανά - Τάσσος Χειβιδόπουλος.
Πάρα πολλοί οι δημότες του δήμου Άργους Μυκηνών που χειροκρότησαν παρατεταμένα τον υποψήφιο δήμαρχο Τάσσο Χειβιδόπουλο και εξέφρασαν ξεκάθαρα τη στηριξή τους στο συνδυασμό του. Βίντεο https://youtu.be/DU9q73NQHlo

 Η ομιλία του Τάσσου Χειβιδόπουλου:

Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες

Δημοκρατικοί πολίτες του Δήμου Άργους Μυκηνών

Καλώς ορίσατε στο νοικοκυρόσπιτο που λέγεται ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ.

Ακούστε λοιπόν τι συνέβη στο χωριό μου , στο νοικοκυρόσπιτο ενός γείτονα μου.  Μπουκάρανε μια συμμορία , για να ξεσηκώσουν τα υπάρχοντα του νοικοκυρόσπιτου. Τους πήρε όμως χαμπάρι ο γείτονας η φαμίλια του και οι άλλοι γείτονες . Όμως πριν προλάβουν να βγάλουν άχνα άρχισαν οι κλέφτες να ουρλιάζουν και να απειλούν. Ξεσηκώθηκαν τότε οι γείτονες και τους κυνήγησαν.

Ε λοιπόν το ίδιο συμβαίνει και στον Δήμο μας.

Φωνάζουν οι κλέφτες για να φοβηθούν οι νοικοκυραίοι.

Θα τους αφήσουμε ? Σας ρωτάω Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες μου θα τους αφήσουμε

Πάρτε τη Δημοκρατία στα χέρια σας.

Κάντε την ψήφο σας οργή και τιμωρία.

Στο νοικοκυρόσπιτο του Δήμου Άργους Μυκηνών τέρμα το Πλιάτσικο. Τέρμα οι δωροληψίες. Τέρμα τα μπαξίσια.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΤΑΞΗ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ

Με αυτές τις λέξεις τη Δευτέρα θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί την προσπάθειά μας για να ξανακάνουμε τον Δήμο μας, τον Δήμο Άργους Μυκηνών μια Δυνατή Πόλη Ξανά.

Αγαπητοί μου Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες

Ειλικρινά θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τόσο για την σημερινή σας παρουσία εδώ στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση όσο και για το αγκάλιασμα που μας δείχνετε καθημερινά, στην πόλη, στις γειτονιές, στα χωριά μας..

Σήμερα από εδώ την παραμελημένη και παρακατιανή Πλατεία Ηφαίστου στο Άργος.

Εσείς , όλοι εσείς, δίνετε το σύνθημα για την μεγάλη αλλαγή που θα γίνει την Κυριακή των εκλογών.

Αλλαγή της Δημοτικής Αρχής.

Αλλαγή του ύφους και του ήθους της εξουσίας του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής.

Όλοι εσείς σήμερα δείχνετε την δύναμη των πολιτών αυτού του Δήμου.

Των πολιτών που δεν υποκύπτουν , σε πιέσεις , εκβιασμούς και ρουσφέτια της τελευταίας ώρας.

Πολιτών  που δεν πιστεύουν σε μαγικές λύσεις Θεματικών πάρκων και τουριστικών παραδείσων που θα λύσουν μαγικά τα προβλήματά τους.

Πολιτών που δεν πιστεύουν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα , όλων αυτών που εννέα χρόνια τώρα διαλύουν το δήμο μας, καταστρέφουν την οικονομία του, διχάζουν τους πολίτες σε εχθρούς της πόλης και σε φίλους του Δημάρχου. Που κατάφεραν σε εννέα χρόνια να οδηγήσουν το Άργος στην ανυποληψία και τους πολίτες στην απόγνωση.

Πολιτών που βλέπουν αυτούς που 9 χρόνια τώρα τους αγνοούν κι επικοινωνούν μαζί τους με διαγγέλματα να του θυμούνται ξαφνικά λίγο πριν τις εκλογές.

Πολιτών που δεν βλέπουν την εικονική πραγματικότητα που μας παρουσιάζουν από τα εξαγορασμένα Μέσα Επικοινωνίας αλλά ζουν μια ζοφερή πραγματικότητα στην πόλη και στα χωριά μας, μια πραγματικότητα που μεγαλώνει τις αγωνίες μας για το μέλλον των παιδιών μας και κυρίως για το αν τα παιδιά μας θα μείνουν στον τόπο μας.

Ήρθε η ώρα με την ψήφο μας να πούμε όχι.

Να πούμε όχι σε αυτούς που συγκαλύπτουν δωροληψίες συνεργατών τους.

Που προσπαθούν ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα να μας πείσουν ότι όλοι ίδιοι είμαστε.

Να πούμε όχι σε αυτούς που διοικούν τον δήμο μας στη λογική του Εμείς και οι Άλλοι και χρησιμοποιούν της εξουσία τους για την επιβίωσή τους.

Φίλες και Φίλοι

Πριν λίγους μήνες ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε μια κίνηση πολιτών που με την δική σας στήριξη και με την δική σας εντολή θα προσπαθήσει να αλλάξει τον Δήμο μας.

Άνθρωποι με  διαφορετικές πολιτικές  αφετηρίες και διαδρομές μαζευτήκαμε και αποφασίσαμε να βάλουμε το ΕΓΩ μας κάτω από ένα μεγάλο Εμείς, να σας κοιτάξουμε στα μάτια γιατί εμείς μπορούμε να σας καταθέσουμε σαν συμβόλαιο το πρόγραμμα μας και να σας ζητήσουμε την ξεκάθαρη εντολή σας για να αναλάβουμε την ευθύνη να κάνουμε το Δήμο Άργους Μυκηνών μια ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ  ΞΑΝΑ.

Εμείς φίλοι και φίλες δεν ερχόμαστε να αρπάξουμε  τον Δήμο ερχόμαστε μαζί με σας για να αλλάξουμε τον Δήμο.

 

Να διοικήσουμε με διαφάνεια , με έλεγχο, με δημοκρατική λειτουργία και πάνω από όλα με την συνεχή συμμετοχή των πολιτών στην λειτουργία του Δήμου.

 

Ο Δήμαρχος αυτής της πόλης θα πάψει να είναι σουλτάνος και απόλυτος άρχοντας  , θα ξαναγίνει ένας από εσάς.

Μπροστάρης σε μια μεγάλη προσπάθεια που έχουμε   μπροστά μας για να ξανακάνουμε το Δήμο Άργους Μυκηνών μια ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ.

 

Σας υπόσχομαι ότι τόσο εγώ όσο και η ομάδα αυτή των ανθρώπων που με ακολουθεί αλλά και το σύνολο των πολιτών αυτής της πόλης θα δουλέψουμε σκληρά για:

 

  • Να γίνει   η εμπορικότητα της πόλης μας ξανά το συγκριτικό της πλεονέκτημα. Να  δώσουμε άμεσα λύσεις στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιούργησε η σημερινή δημοτική αρχή που οδήγησε χιλιάδες συμπατριώτες μας σε γειτονικές αγορές και τους εμπόρους και επαγγελματίες της πόλης στην απόγνωση και στον μαρασμό.
  • Θα δώσουμε άμεσα λύση στο κυκλοφοριακό αλαλούμ που οδήγησε την πόλη η φαραωνική αντίληψη του Δημάρχου για αναπλάσεις χωρίς κυκλοφοριακό σχεδιασμό και σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που προκάλεσαν ασφυξία στην πόλη μας. Η Μπελίνου , η Καλέργη , το κλείσιμο της Δαναού θα επανεξετασθούν από ομάδες ειδικών επιστημόνων και θα   διορθωθούν λάθη και παραλήψεις. Δεσμεύομαι απέναντι σας ότι δε θα διστάσω να πάρω δύσκολες αποφάσεις για να ξαναφέρουμε το Άργος στο δρόμο της ανάπτυξης. Να ξαναφέρουμε στο Άργος την κανονικότητα του εμπορίου και των υπηρεσιών , να ξαναφέρουμε τους συμπολίτες μας από τα χωριά ξανά στην πόλη τους.

 

  • Θα προχωρήσουμε άμεσα σε ριζικές λύσεις για το θέμα της στάθμευσης. Άμεσα την επόμενη κιόλας ημέρα θα δημιουργήσουμε μικρά λειτουργικά παρκινγκ σε όποιο οικόπεδο είναι διαθέσιμο περί το κέντρο της πόλης και θα εξετάσουμε σοβαρά την πιθανότητα μέχρι να βρούμε οριστική λύση να ανοίξουμε μέρος της Πλατείας Δημοκρατίας για ορισμένες ημέρες και ώρες για προσωρινή στάθμευση.  . Ταυτόχρονα όμως , αμέσως θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για την μελέτη και την κατασκευή μεγάλου υπόγειου Δημοτικού παρκινγκ στο κέντρο της πόλης. ( μας είπε θα βρεις αρχαία , πως θα σκάψεις για υπόγειο παρκινγκ, του λέω ότι υπάρχουν πλέον σύγχρονοι μέθοδοι, μου είπε που θα βρεις τα λεφτά του λέω ότι τρέχει πρόγραμμα που ούτε το έχει πάρει χαμπάρι.) Ταυτόχρονα θα ξανασχεδιάσουμε από την αρχή την ελεγχόμενη στάθμευση με στόχο να την κάνουμε πιο λειτουργική και φυσικά να την κάνουμε φθηνότερη αφού σήμερα είναι από τις ακριβότερες στην χώρα.

 

  • θα δουλέψουμε σκληρά για: Να ξανακάνουμε την λαϊκή μας αγορά σημείο αιχμής της οικονομίας της πόλης κι όχι να την διαλύουμε κάθε μέρα .                 Με την αναδιαμόρφωση της , με την προβολή της παντού , με την κατάρτιση σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ νέων στοχευμένων δρομολογίων από και προς τα χωριά μας , με την λειτουργία της τα βράδια της Παρασκευής και της Τρίτης και πάνω από όλα με την βοήθεια   των ίδιων των πωλητών της αγοράς, γιατί χωρίς αυτούς δεν υπάρχει το παζάρι του Άργους. Όλοι μαζί θα ξανακάνουμε το παζάρι μας το συγκριτικό μας πλεονέκτημα για την λειτουργία συνολικά της οικονομίας της πόλης μας.

 

  • θα δουλέψουμε σκληρά για: Θα ορθολογικοποιήσουμε τα Δημοτικά Τέλη και το κόστος της Ύδρευσης Αποχέτευσης για να πάψει ο Δήμος να είναι ένας από τους ακριβότερους Δήμους στη χώρα. Γιατί οι πολίτες του Δήμου μας είναι ισότιμοι είτε διαμένουν στα χωριά μας είτε στο κέντρο της πόλης μας.

 

  • Θα κάνουμε νοικοκυριό και οικονομία στα έξοδα του δήμου με την χρησιμοποίηση όλων των ακινήτων που μας ανήκουν. Δεν είναι δυνατό να νοικιάζουμε δημαρχείο με 100.000 € περίπου το χρόνο και Δημοτικά Κτίρια να καταρρέουν από την αχρησία. Ταυτόχρονα θα σταματήσει η αλόγιστη χρήση των δημοτικών αυτοκινήτων και των αυτοκινήτων των νομικών προσώπων, με αυστηρή χρήση μόνο για δουλειές του Δήμου κι όχι για προσωπική χρήση των Αντιδημάρχων.

 

  • Θα σταματήσουμε αμέσως την λογική των απευθείας αναθέσεων σε όλα και την συνεργασία με συγκεκριμένους προμηθευτές στη λειτουργία του Δήμου. Για εμάς δικαίωμα θα έχουν όλοι οι επαγγελματίες και έμποροι της πόλης να συμμετέχουν στις διαδικασίες των προμηθειών του Δήμου σε καθεστώς απόλυτης διαφάνειας για όλους. Οι εποχές που δημόσια Πρόεδροι Νομικών Προσώπων (που καταδικάστηκαν για δωροληψία) υποδείκνυαν σε ποιους θα ψωνίσουν τα σχολεία τελειώνει την επομένη των εκλογών.

 

  • Θα προχωρήσουμε άμεσα σε συνεργασία με τον ΦΟΔΣΑ σε ένα μεγάλο πρόγραμμα ανακύκλωσης για να πάψει ο Δήμος μας να ξεφτιλίζεται αφού  είναι ένας από τους ελάχιστους Δήμους στην χώρα που δεν ανακυκλώνει ούτε ένα γραμμάριο ανά κάτοικο. Μαζί με τους πολίτες και κυρίως με τους νέους του Δήμου μας θα κάνουμε τον Δήμο Άργους Μυκηνών έναν Δήμο που θα ανακυκλώνει περισσότερα από 100 κιλά ανά κάτοικο το χρόνο μειώνοντας κατά χιλιάδες τόνους τα απορρίμματα του Δήμου μας.

 

  • Μόλις θα ολοκληρωθεί και η Ολοκληρωμένη Διαχείριση των Απορριμμάτων στην Πελοπόννησο (αυτή που εγώ φταίω για τα 150 € που δήθεν θα πληρώνει ο πολίτης ενώ ο Δήμαρχος με τις παράγκες του  πέτυχε λέει 29 € και κάτι που όμως ο ίδιος λέει στο ΦΟΔΣΑ 49 και φυσικά είναι πολύ περισσότερο) τότε θα αποκαταστήσουμε και την άλλη μεγάλη ντροπή της πόλης μας αυτή τη χωματερή στα Γκριμάρια που έχει μετατραπεί σε λόφο της πόλης που 9 χρόνια τώρα ψηλώνει.

Τότε με τις απαραίτητες μετατροπές και προσθήκες η εγκατάσταση του Δήμου θα μετατραπεί σε Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (Κ.Δ.Α.Υ.) που θα υποστηρίζει το πρόγραμμα της Ανακύκλωσης.

Σας μιλώ για τα μεγάλα έργα σχετικά με τα απορρίμματα γιατί θεωρώ απαράδεκτο ο καθένας από εμάς που ζητάμε την ψήφο σας να μιλάμε για νερό και απορρίμματα . θεωρώ υποχρέωση μας την τακτοποίηση αυτών των θεμάτων που ο πολίτης πληρώνει και απαιτεί το ανταποδοτικό όφελος.

 

  • Φυσικά θα αναβαθμίσουμε τον Βιολογικό Καθαρισμό με τα χρήματα που ήδη έχουν εγκριθεί αφού 9 χρόνια τώρα δεν έχει γίνει τίποτα προκειμένου να συντηρηθεί και να μην αποτελεί μια ακόμα περιβαλλοντική βόμβα για την υγεία μας αφού είναι άγνωστο τι λύματα καταλήγουν στον Αργολικό Κόλπο. Μετά την συντήρηση της θα προχωρήσουμε και στην λειτουργία της τριτοβάθμιας μονάδας αξιοποιώντας το καθαρό νερό που θα προκύπτει για πότισμα των γειτονικών αγροτικών καλλιεργειών.

 

  • Μόνο αν εξασφαλίσουμε τις παραπάνω υποδομές θα έχουμε την δυνατότητα να στοχεύσουμε σε μια ήπια καλοσχεδιασμένη τουριστική ανάπτυξη που θα ξεκινά από τις Μυκήνες, το Άργος, τη Λέρνα και θα καταλήγει στις παραλίες του Τημενίου , των Μύλων και του Κιβεριού και στις βουνοκορφές του Αρτεμίσιου και του Κτενιά στην Καρυά στο Φαρμακά στο Κεφαλλοβρυσσο την Σκοτεινή τον Αχλαδόκαμπο τις Λίμνες . Ο πολυθεματικός  τουρισμός για εμάς είναι το εργαλείο για να φέρουμε αργά αλλά σταθερά με πρόγραμμα και σχέδιο, όλο και περισσότερους επισκέπτες στο Δήμο μας. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο Τουριστικής Ανάπτυξης με επίκεντρο τον πολιτισμό που κληρονομήσαμε αλλά κυρίως τους ανθρώπους μας θα κάνουμε τον Δήμο Άργος Μυκηνών ένα κομβικό σημείο και τουριστικό σταυροδρόμι για την Αργολίδα και τη Πελοπόννησο.

 

  • θα δουλέψουμε σκληρά για: Να διατηρήσουμε ψηλά την αγροτική μας παραγωγή προσφέροντας στους αγρότες της περιοχής μας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για καλή παραγωγή. Δηλαδή στήριξη για να περάσουμε στην έξυπνη γεωργία όπως ήδη κάνουν στην Ήρα και το Κουρτάκι , στήριξη και εγγυησεις του Δήμου για να περάσουμε σε φθηνές ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως φ/β αλλά και φυσικό αέριο όπου η στενοκεφαλιά του Δημάρχου το οδήγησε ελαφρά τη καρδία ,  μακριά από την πόλη με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της χρήσης του από τους πολίτες και κυρίως από τους επαγγελματίες και τους αγρότες.

Θα αναδείξουμε την παραγωγή μας συνδέοντας την με τον τουρισμό και γνωρίζοντας στους επισκέπτες τα εκλεκτά προϊόντα μας εμφανίζοντας τον Δήμο Άργους Μυκηνών σε στοχευμένες παρουσίες σε εκθέσεις σε ολόκληρο τον κόσμο μαζί με τους ανθρώπους του τουρισμού και τους ανθρώπους μας που παράγουν εξαιρετικά αγροτικά προϊόντα.

 

  • θα δουλέψουμε σκληρά  :Για να υπάρξει η απόλυτη ισορροπία στην ανάπτυξη της πόλης με την ανάπτυξη όλων των τοπικών κοινοτήτων.

Γιατί για εμάς το Άργος και οι κοινότητες είναι ένα. Γνωρίζουμε όλοι μας ότι αν δεν αναπτυχθούν παράλληλα θα μαραζώσουν ταυτόχρονα. Σας υποσχόμαστε ότι δεν θα μας ξαναδείτε σε 4 χρόνια.

Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του θα βρεθούν συνεχώς δίπλα στις κοινότητες και σας το λέω εγώ που επιλογή μου είναι η διαμονή σε μια από τις κοινότητες αυτές.

 

  • Έχουμε ήδη καταθέσει ενώπιων σας ξεχωριστό πρόγραμμα στο οποίο έχουν συμπεριληφθεί οι προτάσεις σας , για κάθε Δημοτική Ενότητα, για κάθε Τοπική Κοινότητα που με ρεαλισμό περιγράφει το τι θα κάνουμε για την ανάπτυξη των κοινοτήτων θεωρώντας ότι αυτές θα αποτελέσουν τα αναπτυξιακά κύτταρα του Δήμου Άργους Μυκηνών.

 

Ενδεικτικά σας αναφέρω λίγα από τα σημεία που περιέχονται στο πρόγραμμα μας για τις τοπικές κοινότητες:

  • Την αξιοποίηση των εσόδων από τις Ανεμογεννήτριες για την ανάπτυξη του Αχλαδοκάμπου και την εξέλιξη του σε Κέντρο Συνάντησης του Απόδημου Ελληνισμού του Δήμου Άργους Μυκηνών. Καθώς και την ανάδειξη της Ελαιοπαραγωγής.
  • Το Λιμενικό Καταφύγιο του Κιβερίου
  • Την ανάπλαση του Αρχαιολογικού χώρου  της Λέρνας και του Σιδηροδρομικού Σταθμού των Μύλων.
  • Την αποχέτευση της Λέρνας και την Μεταφορά του Νεκροταφείου των Μύλων για την προστασία των πηγών της Λέρνας.
  • Την μετατροπή του Κεφαλαριού ξανά σε τόπο αναψυχής για τους κατοίκους του Δήμου και τους επισκέπτες
  • Την ανάπτυξη του Ξενοδοχείου ΑΡΓΩ στην Ν. Κίο της πρώτης κοινοτικής επιχείρησης στην χώρα.
  • Την Δημιουργία διαδρομών περιπάτου κι αναψυχής στην παραλία της Ν. Κίου και στον Ερασίνο.
  • Την ανάπτυξη των χωριών του κάμπου του Άργους που θα αναδείξουμε την προσφορά τους στην παραγωγική διαδικασία και θα φροντίσουμε με τις παρεμβάσεις μας να μείνουν ζωντανά και να αποτελέσουν την πραγματική επέκταση της πόλης που ασφυκτιά.
  • Τις Μυκήνες και κοντά σε αυτές όλα τα χωριά του τέως Δήμου Μυκηναίων  που θα αναδείξουμε την σημασία τους για την ανάπτυξη ολόκληρου του Δήμου μας οπού με ένα σχέδιο χωρικής τοπικής ανάπτυξης θα τις καταστήσουμε ουσιαστικά την είσοδο των επισκεπτών στο Δήμο Άργους Μυκηνών με παρεμβάσεις που θα αφορούν την πλήρη  ανατροπή κι αλλαγή της σημερινής εικόνας που δυστυχώς υπολείπεται της κληρονομιάς που λάβαμε. Οι παρεμβάσεις μας στην είσοδο και στον δρόμο, η αναστήλωση και χρήση του Ξενία , η συνέχιση του αναστηλωτικού και ανασκαφικού έργου, οι διεθνείς συνεργασίες με στόχο την ανάδειξη τόσο του μνημείου όσο και των γειτονικών του μνημείων όπως το Αρχαίο Ηραίο και η Αρχαία Πρόσυμνα αλλά  και των υπολοίπων χωριών δεν αποτελούν για εμάς μόνο υποσχέσεις, αλλά δεσμεύσεις προς τους κατοίκους των Μυκηνών με τους οποίους συνδιαμορφώσαμε την πρόταση μας.
  • Την ανάδειξη μέσα από το Πρόγραμμα Ορεινό Άργος όπου συμπεριλαμβάνονται όλες οι δράσεις  των Ορεινών περιοχών του Δήμου, από το Ελληνικό, την Πυραμίδα και την Κρύα Βρύση ως την Καρυά με τα μονοπάτια τους και τις διοργανώσεις ορεινών δρόμων και των αγώνων με ποδήλατα και μηχανές, έως τον Φαρμακά και τα βοτάνια του, από την Σκοτεινή με τις ντομάτες και τα φασόλια της, μέχρι το Κεφαλόβρυσο το Καπαρέλι και την Ανδρίτσα με τα υπέροχα Σπήλαια τους, που θα αναδείξουμε άμεσα, από το Μαλανδρένι και το Γυμνό με τα υπέροχα κρασιά τους, που θα στηρίξουμε για να διατηρηθούμε εκεί ψηλά που βρισκόμαστε, χάρη όμως  στους εμβληματικούς οινοποιούς μας, αλλά και να πάμε ακόμα πιο ψηλά τον τόπο μας, μέχρι τις Λίμνες με το αγέρωχο Αρβανίτικο Στοιχείο τους που θα φροντίσουμε να διασωθεί και να αναδειχθεί ως ένα ιδιαίτερο στοιχείο του τοπικού μας πολιτισμού…
  • Όλες οι προτάσεις μας είναι ρεαλιστικά αποτυπωμένες στο σεμνό βιβλίο με το πρόγραμμα των τοπικών κοινοτήτων που βγάλαμε , και να ξέρετε ότι είναι κοστολογημένες και εφικτές στην πραγματοποίηση τους. Από μια Δημοτική Αρχή που δεν θα διαχωρίζει τους κατοίκους του Δήμου σε χωριάτες και μη.

 

  • Εμείς θα θεσπίσουμε δημοκρατικούς θεσμούς που θα προβλέπουν ότι:
  • Το τεχνικό πρόγραμμα θα συμφωνείται με τα τοπικά συμβούλια μετά από διαβούλευση με τους πολίτες.
  • Ο Δήμαρχος θα απολογείται σε κάθε τοπική κοινότητα ενώπιον των κατοίκων της και κάθε χρόνο θα κάνει δημόσιο απολογισμό χωρίς πολυτελή βιβλία με την φάτσα του.
  • Θα χρησιμοποιήσουμε τις νέες τεχνολογίες για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη και την απόσταση με τον πολίτη κοντινότερη.
  • Δε θα διστάσουμε να προχωρήσουμε ακόμα και σε τοπικά δημοψηφίσματα για να κάνουμε δεσμευτική την γνώμη των πολιτών.
  • Δεσμεύομαι απέναντί σας ότι αν η λαϊκή ετυμηγορία μας κάνει Δημοτική Αρχή , αρκετές φορές τον χρόνο και σίγουρα πριν από κάθε Δημοτικό Συμβούλιο θα καλώ τις παρατάξεις που θα συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα διαβουλεύομαι μαζί τους όλα τα θέματα που αφορούν το Δήμο και τους κατοίκους του.

 

Θα θεσπίσουμε συμμετοχικούς θεσμούς γιατί ένα είναι σίγουρο.

Κανένας από εμάς , κανένας Δήμαρχος , κανένας δημοτικός σύμβουλος, κανένας πολίτης, δε μπορεί να αλλάξει μόνος του τον κατηφορικό δρόμο που έχει πάρει ο Δήμος μας.

Για να αλλάξουμε τον Δήμο πρέπει ο καθένας από εσάς να πάψει να λειτουργεί με την λογική ότι όλοι ίδιοι είναι.

Γιατί πολύ απλά δεν είμαστε ίδιοι.

 

Ο δήμος μας, το Άργος μας , τα χωριά μας είναι ένας ευλογημένος ιστορικός τόπος, που τα τελευταία 9 χρόνια είτε αφέθηκε στην τύχη του, είτε κακοποιήθηκε με την εμμονή σε έργα χωρίς σχεδιασμό τα αποτελέσματα των οποίων ήταν καταστροφικά για τους Δημότες…

Είναι ένας δήμος με πλούσια ιστορία, που δεν αρκεί  μόνο να τον γνωρίζουμε, αλλά πρέπει και να τον σεβόμαστε.

Όσο σεβόμαστε την ιστορία μας, πρέπει να σεβόμαστε τους ανθρώπους, τους συμπολίτες μας…

Αυτούς τους πολίτες που σήμερα είναι απογοητευμένοι αλλά και οργισμένοι και δυστυχώς κάποιοι από αυτούς στέκονται απόμακροι και απαθείς…

Παρακολουθούμε τα τελευταία 9 χρόνια μια Δημοτική Αρχή που προσωποποιείται στο πρόσωπο του Δημάρχου και που έχει διαμορφώσει μια εικόνα γραφική ακραία και επικίνδυνη για τον Δήμο μας και την ιστορία του..

Που χαρακτηρίζεται από πλήρη αδιαφάνεια στην διαχείριση του Δημοτικού χρήματος σα να είναι το πορτοφόλι του Δημάρχου και των συνεργατών του.

Που αντιμετωπίζει παράνομες πράξεις όπως η Δωροληψία κι η εκβίαση από στενή συνεργάτιδα του και υποψήφια Δημοτική του Σύμβουλο ως μια δήθεν προσωπική διαφορά και για την οποία κάνει το παγώνι χωρίς να αναλαμβάνει την πολιτική έστω ευθύνη αφού τις όποιες ποινικές αν υπάρχουν τις ερευνά ήδη η δικαιοσύνη..

Που βασική του αρχή είναι ο διαχωρισμός των πολιτών σε εχθρούς και φίλους.

Που μας προβάλει μέσα από τα φιλικά του Μέσα μια ψεύτικη εικόνα για τον Δήμο μας που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα.

Δυστυχώς Φίλες και Φίλοι . Η πόλη μας , μας  απογοητεύει…

Κάνει την καθημερινότητά μας τα τελευταία χρόνια να γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο δύσκολη…

Ρημαγμένες  Υποδομές – Κακό Κυκλοφοριακό - Πτώση της εμπορικότητας - Ανεργία – Πλήρης εγκατάλειψη των χωριών … όλα, μας πληγώνουν…

Έχουμε κι εμείς ευθύνη.

Συμβιβαστήκαμε με τους μέτριους, ανεχτήκαμε τους λίγους, και δυστυχώς για πολύ…

Σήμερα όμως οι μάσκες έχουν πέσει.

Όλοι εσείς τους βλέπετε καθαρά.

Να βρίσκονται σε καθημερινό πανικό.

Γιατί άραγε?

Τι φοβάται ο Δημοτικός Θίασος του Δημήτρη Καμπόσου  εκτός από την ήττα τους.

Μήπως τον έλεγχο της επόμενης ημέρας.

Αντί για απαντήσεις σχετικά με την υπόθεση της δωροληψίας με την οποία συνδέεται ο τρόπος λειτουργίας του Δήμου του Δημάρχου και των συνεργατών του μας λένε να μην μιλάμε.

Σας είπαν ότι δεν θα  κατέβουμε στις εκλογές, γιατί κανένας δεν έχει το δημοκρατικό δικαίωμα να αντιπαραταχθεί στον Δήμαρχο και την παρέα του.

Τους αγνοήσαμε και όπως βλέπεται είναι μπροστά σας ένα φρέσκο νεανικό και κυρίως καθαρό ψηφοδέλτιο που στόχος του δεν είναι οι καρέκλες αλλά η προσφορά στο Δήμο και στους Δημότες.

Προσπάθησαν και προσπαθούν να μας λεκιάσουν , κυρίως εμένα με αστήρικτες κατηγορίες και πολλή λάσπη.

Τι κατάφεραν να αναδείξουν ότι ήμουν χοντρός και αδυνάτισα κι ότι δήθεν έκανα spa σε ένα ξενοδοχείο που δεν έχω μείνει ποτέ.

Το αποτέλεσμα που αφήνουν απερχόμενοι από την εξουσία είναι δυστυχώς καταστροφικό για τον Δήμο και τους Δημότες του.…

Τι πρέπει να αλλάξουμε ?

Πολλά… πάρα πολλά …

Σήμερα , τώρα ...

Ό,τι πρέπει να αλλάξει όμως , θα αλλάξει από όλους εμάς… όλους εμάς  μαζί …

Μπορούμε να πετύχουμε , αρκεί να προσπαθήσουμε συλλογικά,   καμία και κανένας δεν πρέπει να λείπει από αυτή τη προσπάθεια…

Έλα  λοιπόν να  αθροίσουμε τις δυνάμεις μας …

Να αλλάξουμε… και να νικήσουμε …

Μην περιμένεις από κανέναν να κάνει αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί…

Πολίτη του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Η Δυνατή Πόλη Ξανά δεν στηρίζεται απλά σε εσένα.

Είσαι ΕΣΥ  

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ …

Αγαπητοί μου συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Με ξέρετε και σας ξέρω.

Με την δική σας προτροπή πήρα αυτή την πρωτοβουλία για την διεκδίκηση του Δήμου Άργους Μυκηνών από τον συνδυασμό μας.

Σήμερα 9 χρόνια μετά από την επιλογή μου από όλους  εσάς στην θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας στέκομαι ενώπιων σας , σας κοιτάζω στα μάτια και σας ζητώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.

Σας ζητώ να  πάρουμε το μέλλον του Δήμου μας στα χέρια μας …

Σας ζητώ να καταψηφίσετε αυτούς που κατρακύλησαν τον Δήμο μας στους γκρεμούς του διχασμού και της αδιαφάνειας.

Σας ζητώ να καταψηφίσετε αυτούς που μας κοροϊδεύουν καθημερινά παρουσιάζοντας μια εικονική πραγματικότητα που καμιά σχέση δεν έχει με την πραγματική εικόνα του Δήμου μας.

Σας ζητώ να καταψηφίσετε αυτούς που πριν λίγες ημέρες θυμήθηκαν τα χωριά και του κατοίκους τους, που τάζουν ότι μπορούν, αυτούς που μόνο τους πρόγραμμα είναι ψεύτικες υποσχέσεις και μεγαλόπνοα θεματικά πάρκα που δεν θα γίνουν ποτέ. Αυτούς που παίζουν με τις προσδοκίες και τα όνειρα των νέων της πόλης μας προσφέροντας του μια σχολική εκδρομή με αντίδωρο την ψήφο.

Σας ζητώ να καταψηφίσετε αυτούς που μοναδικό όραμά τους για την πόλη είναι το προσωπικό τους όραμα για εξουσία.

Σας καλώ να  ενώσουμε όλοι μαζί δυνάμεις και ιδέες  με έναν μόνο στόχο , με ένα μόνο όραμα …

Ισχυρό Δήμο Άργους – Μυκηνών!!!

Ας αποφασίσουμε όλοι μαζί, με θάρρος , γνώση , σοβαρότητα και υπευθυνότητα…

Σήμερα ας πάρουμε μαζί τις τύχες  μας… στα χέρια μας…

Το αύριο αυτου του Δήμου , το αύριο των παιδιών μας είναι ευθύνη όλων μας …

Πάμε λοιπόν όλοι μαζί…

Να ολοκληρώσουμε την μεγάλη ανατροπή που έρχεται…

Να ξανακάνουμε μαζί τον Δήμο Άργους Μυκηνών μια

Δυνατή Πόλη Ξανά  …

Τώρα είναι η ώρα της μεγάλης ανατροπής…

 

Λίγες ημέρες έμειναν

Δε θα λυγίσουμε σε πιέσεις

Δε θα αφουγκρασθούμε ψεύτικες προσφορές

Συνεχίζουμε την μάχη και θα είμαστε οι νικητές.

ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ

Βίντεο στιγμιότυπα από την συγκέντρωση https://youtu.be/DU9q73NQHlo

Βίντεο δήλωση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Χρ. Πούλου  https://youtu.be/XPZphPxovLo

 

 

ArgolidaPortal.gr Άργος - Συγκέντρωση Δυνατή Πόλη Ξανά-Τάσσος Χειβιδόπουλος

ArgolidaPortal.gr Χρήστος Πούλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Άργους Μυκηνών