Ειδήσεις

Νέα Κίος: 53χρονη είχε μία ξύλινη ράβδο στο αμάξι

Μάιος 04, 2024 - 14:49

Συνελήφθη, χθες (3.5.2024) το βράδυ, στη Νέα Κίο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 53χρονη ημεδαπή, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ξύλινη ράβδος.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

 

Άγιο Φως: Ολοκληρώθηκε η τελετή Aφής στα Ιεροσόλυμα

Μάιος 04, 2024 - 14:30

Η ελληνική διπλωματική αποστολή, με επικεφαλής τον υφυπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κότσιρα, θα παραλάβει το Άγιο Φως από τον Πατριάρχη Θεόφιλο. Στις 7.30μμ αναμένεται η άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, απ’ όπου και θα μεταφερθεί με ειδικές πτήσεις ε προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες, σε ολόκληρη την επικράτεια.

Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Μάιος 04, 2024 - 14:00

Με ανάρτησή του στα social media ο Σταμάτης Κραουνάκης γνωστοποίησε πως πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Χριστίνα από το «Ντόλτσε Βίτα», η «Μαντάμ Σουσού», η Όλγα από τις «Τρεις Χάριτες». σε ηλικία 76 ετών.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές «Οι τρεις Χάριτες» (στο πλευρό των Μίνας Αδαμάκη, Νένας Μεντή, Άννας Κυριακού) και «Ντόλτσε Βίτα» (μαζί με τους Κατιάνα Μπαλανίκα, Μαρία Καβογιάννη, Μαρία Φωκά, Θανάση Ευθυμιάδη, Κατερίνα Ζιώγου, Παύλο Ορκόπουλο, Γαλήνη Τσεβά κ.ά.), που θεωρούνται «κλασικές επιτυχίες».

Πασχαλινές επισκέψεις του Δήμαρχου Άργους - Μυκηνών Γ Μαλτέζου και δημοτικών συμβούλων (φωτο)

Μάιος 04, 2024 - 13:51

Σειρά επισκέψεων είχε ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους σε δημόσιες υπηρεσίες, φορείς και επιχειρήσεις της πόλης του Άργους.

Οι ίδιοι ευχήθηκαν ενόψει των εορτών του Πάσχα ενώ συζήτησαν θέματα που απασχολούν τους πολίτες ξεχωριστά. Τέλος, ιδιαίτερη ήταν χαρά κατά την επίσκεψη τους, στο Νοσοκομείο του Άργους, όταν βρέθηκαν στην μαιευτική κλινική και τους ανακοίνωσαν ότι είχαν οκτώ νεογέννητα μωρά και υπήρχε και μια επίτοκος σε αναμονή.

 

Συνελήφθη 19χρονος για κατοχή καπνογόνου

Μάιος 04, 2024 - 13:20

Συνελήφθη, χθες (3.5.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Ναυπλίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε    -1- καπνογόνο, το οποίο κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Χίος: Πρώτη Ανάσταση με τον «ιπτάμενο» ιερέα Χριστοφόρο Γουρλή (vid)

Μάιος 04, 2024 - 13:00

Για ακόμα μία χρονιά, με λαμπρότητα  τελέστηκε η Πρώτη Ανάσταση στη Χίο το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου. Την παράσταση έκλεψε ο «ιπτάμενος ιερέας» Χριστοφόρος Γουρλής, ο οποίος με πηγαίο ενθουσιασμό ανακοινώνει την Ανάσταση του Κυρίου και γίνεται viral κάθε χρόνο.

Ο ιερέας μεταφέρει με τον δικό του μοναδικό τρόπο το αναστάσιμο μήνυμα.

Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της

Μάιος 04, 2024 - 12:50

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στη Σάμο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μία 49χρονη γυναίκα σκότωσε τον πατέρα της. Η γυναίκα φέρεται να του κατάφερε το θανατηφόρο χτύπημα με εργαλείο, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η γυναίκα έχει συλληφθεί και ανακρίνεται από την Αστυνομία, ενώ στον τόπο της τραγωδίας βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα των αστυνομικών για τα ακριβή αίτια του τραγικού περιστατικού.

Παρατείνεται η επιδότηση στέγασης στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και άλλων περιοχών

Μάιος 04, 2024 - 12:30

Δημοσιεύθηκε την 1η Μαΐου 2024 η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την παροχή νέων ευνοϊκών μέτρων που αφορούν τη χορήγηση επιδότησης ενοικίου ή συγκατοίκησης για την προσωρινή στέγαση των κατοίκων (ιδιοκτητών και ενοικιαστών) στις περιοχές που επλήγησαν από τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου του 2023.

Ειδικότερα, πρόκειται για τις πληγείσες περιοχές στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στη Φθιώτιδα και την Εύβοια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και στην Ανατολική Αττική της Περιφέρειας Αττικής.

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο

Μάιος 04, 2024 - 11:50

Η συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης του Περιφερειάρχη, Δημήτρη Πτωχού, με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδος, κκ Νεκτάριο, τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε αναφορά σε θέματα κοινής δράσης και κοινωνικής προσφοράς, ενώ κυριάρχησαν οι θερμές ευχές και τα μηνύματα για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

 

Δελτίο Τύπου

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μάιος 04, 2024 - 11:20

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, ευχήθηκε στους φιλοξενούμενους ηλικιωμένους και στο προσωπικό του Ιδρύματος, παραδίδοντας εκατοντάδες αυγά και κουλούρια, εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Δελτίο Τύπου

Σελίδες

Subscribe to Ειδήσεις