Τέσσερις συλλήψεις στην Αργολίδα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τέσσερις συλλήψεις στην Αργολίδα

Νοέμβριος 30, 2019 - 12:34

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (29.11.2019) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, χθες (29.11.2019) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών, 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, χθες (29.11.2019) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 25χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν: α) απόφαση του Τριμελούς Ειδικού Δικαστηρίου Ανηλίκων Ναυπλίου, για ληστεία και β) απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, χθες (29.11.2019) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή.