Δήμος Επιδαύρου: Προχωράμε όλοι μαζί με υπευθυνότητα!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δήμος Επιδαύρου: Προχωράμε όλοι μαζί με υπευθυνότητα!

Μάρτιος 17, 2020 - 19:43

Τάσος Χρόνης, Δήμαρχος Επιδαύρου: Προχωράμε όλοι μαζί με υπευθυνότητα!
☆ Πριν πάμε στο δημαρχείο κλείνουμε ραντεβού
☆ Εαν γνωρίζουμε άτομα που χρήζουν ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ βοήθειας ενημερώνουμε τον δήμαρχο και τους τοπικούς προέδρους. Απο αύριο θα λειτουργήσει και ειδική υπηρεσία για αυτό τον λόγο
☆ Πρσοσπαθούμε να δίνουμε λύσεις σε ολα τα επείγοντα ζητήματα των συμπολιτών μας. Ηδη προμηθευτήκαμε φορητούς υπολογιστές και ειδικό πρόγραμμα και από αύριο θα εργάζονται εξ αποστάσεως σχεδον όλα τα τμήματα του δήμου μας.
☆ στη Νέα σελίδα μας www.epidavros.gr υπάρχει εφαρμογη ψηφιακών πιστοποιητικών.
☆ οι εργαζόμενοι της καθαριότητας συνεχίζουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα δρομολόγια τους και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό!
☆ Ο δήμαρχος , οι αντιδήμαρχοι, οι προεδροι των τοπικων κοινοτήτων, οι προεδροι των δημοτικων επιχειρήσεων αλλα και οι δημοτικοί και τοπικοι σύμβουλοι ειναι καθε μερα στο πόστο τους και προσπαθουν να δωσουν λύσεις σε καθημερινά αλλά και μεγαλα προβλήματα! Δεν εφησυχάζουμε αλλα σχεδιάζουμε και προχωραμε μεσα από την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε.
☆ τέλος, εχει γινει ήδη απολύμανση σε σχολεία, αθλητικους χώρους, δημοτικά και κοινοτικά καταστήματα και κτίρια , στην Αστυνομία, το Κέντρο Υγείας Λυγουριου, το λιμεναρχείο και συνεχίζουμε με τις εκκλησίες. Οταν με το καλο ειναι ετοιμα να ανοίξουν θα ξανακάνουμε στα σχολειά μας και όπου αλλού χρειαστεί!
Οι υπόλοιποι απλά #μένουμε_σπίτι.