Πολλά κιλά πολιτικός (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πολλά κιλά πολιτικός (βίντεο)

Απρίλιος 12, 2020 - 16:19

«Και τι να την κάνουν την άμεση ρευστότητα οι πολίτες;», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του Best, σχετικά με την άμεση ρευστότητα που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αφού, συνέχισε ο υπουργός, ούτε τα εστιατόρια είναι ανοιχτά για να ξοδέψουν τα χρήματα ούτε μπορούν να πάνε ταξίδια εν μέσω κρίσης κορωνοϊού.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων της χώρας θεωρεί, δηλαδή, ότι αν πέσει κανένα φράγκο παραπάνω στο πορτοφόλι του Έλληνα, αυτός θα το ξοδέψει στα εστιατόρια και στα ταξίδια. (Σε εποχές ΠαΣοΚ ζει ο υπουργός, και γιατί όχι, τι του λείπει, δηλαδή;)

Όταν ο δημοσιογράφος του απάντησε ότι την άμεση ρευστότητα θα την κάνουν οι πολίτες τρόφιμα, διότι έχουν πάει οι τιμές στα ύψη, ο κ. υπουργός απάντησε ότι αν κάθονται οι πολίτες και τρώνε όλη μέρα στον καναπέ, θα γίνουν 300 κιλά ο καθένας.

Γεωργιάδης και σε ρόλο διαιτολόγου: Βρε, δεν σας δίνουμε χρήματα για να μην σας παχύνουμε!

Προφανώς ο «πολλά κιλά» πολιτικός κ. Γεωργιάδης, που έχει σύμβουλό του για θέματα ανάπτυξης τον «πολλά κιλά» ηθοποιό Κώστα Σόμμερ, έχει μια πολύ συγκεκριμένη άποψη για το πώς και με πόσα μπορούν να ζήσουν οι Έλληνες πολίτες. Είχε πει πρόσφατα ότι με 200 ευρώ μια χαρά ζεις. Η πολιτική που εκφράζει ο κ. Γεωργιάδης είναι σαφής και ξεκάθαρη.

Οπότε, τι μπορούμε να περιμένουμε από τον κ. Γεωργιάδη; Να ταχθεί με την εργατική τάξη; Να πατάξει τα πολιτικά του πιστεύω; Να πει «δώστε χρήμα στον λαό», και να αντιληφθεί ότι οι πολίτες χωρίς εισόδημα τους επόμενους μήνες θα πρέπει να πληρώσουν δάνεια, ενοίκια, εισφορές; Ή μήπως να πει ότι θα προστατεύσει την πρώτη κατοικία η κυβέρνηση, ό,τι και να λένε οι δανειστές;

Σιγά μην ζητήσει και συγγνώμη από τους πολίτες!

Και τι είναι οι εργαζόμενοι, δηλαδή, Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για να υπογράφει δηλώσεις μετανοίας για τις παρελθοντικές κατάπτυστες αντισημιτικές δηλώσεις του;..

Όχι, βέβαια. Όπου τον παίρνει, κάνει τον μάγκα.

Και τον πολλά κιλά πολιτικό.

Γαλανιάδη Εύα

https://www.arcadiaportal.gr/news/polla-kila-politikos-vid

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΤΗΕΛΟΡΑΣΗ BEST 08-04-2020