Εθελοντική αιμοδοσία από το Χαμόγελο του Παιδιού στο 'Αργος (φωτο&βιντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εθελοντική αιμοδοσία από το Χαμόγελο του Παιδιού στο 'Αργος (φωτο&βιντεο)

Ιούλιος 04, 2020 - 13:52

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Από το 'Αργος ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί η διήμερη δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας από το Χαμόγελο του Παιδιού, που  συνδιοργάνωσε με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Στην πλατεία Αγίου Πέτρου σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άργους , ο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μαζί με την Κινητή Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής του Χαμόγελου.

Η δράση είναι  πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά», με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ολυμπιακού Κορίνθου και Άργους και το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Άργους.

Τη δράση στήριξαν με την παρουσία τους  ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών  Δημήτρης Καμπόσος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης  Μαλτέζος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαντζούνης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ναυπλίου Θοδωρής Βασιλόπουλος,ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σαρρής, ο τοπικός σύμβουλος Ανδρέας Σαρρής, η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Άργους Δήμητρα Μουρλούκου κ.α. (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο στιγμιότυπα από την αιμοδοσία και  δήλωση δημάρχου Δ. Καμπόσου https://youtu.be/Fn3hi0X4P1I

ArgolidaPortal.gr Άργος-Αιμοδοσία ''Χαμόγελο του Παιδιού'' δήλωση Δημάρχου Δ. Καμπόσου