Τεστ για τον κορονοϊό στο Επιμελητήριο Αργολίδας (φωτο&βιντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τεστ για τον κορονοϊό στο Επιμελητήριο Αργολίδας (φωτο&βιντεο)

Αύγουστος 18, 2020 - 08:30

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ξεκίνησε η προγραμματισμένη δειγματοληψία για COVID-19 στο Επιμελητήριο Αργολίδας.

Με αλλαγές στους εργαζόμενους που μπορούν να συμμετέχουν ξεκίνησε χθες η προγραμματισμένη δειγματοληψία για COVID-19 στο Επιμελητήριο Αργολίδας. Έπειτα από επικοινωνία με τους ιθύνοντες του ΕΟΔΥ, προέκυψαν αλλαγές στην προγραμματισμένη δειγματοληψία που γίνετε  στο χώρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας.
Λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας των εργαστηρίων του ΕΟΔΥ, θα ΠΡΕΠΕΙ να προσέλθουν ΜΟΝΟ όλοι οι εργαζόμενοι που σχετίζονται με τρόφιμα (χώροι εστίασης, καφετέριες/καφεκοπτεία, αρτοποιεία κ.α.), οι εκπαιδευτικοί και όσοι έχουν συμπτώματα λοίμωξης από SARS COVID-19 (πυρετός, βήχας, δύσποια, καταρροή διάρροια, απώλεια γεύσης).
Οι έλεγχοι είναι δωρεάν και προαιρετικοί και πραγματοποιούνται από δύο (2) κινητές μονάδες στο Επιμελητήριο Αργολίδας στο Άργος (οδός Κορίνθου 23), τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18  Αυγούστου 2020 από τις 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.
Ο Φώτης Δαμούλος ,πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας,  και ο Δημήτρης Μαγκλάρας ,υπεύθυνος ΓΕΜΗ & εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, στην έναρξη της δειγματοληψίας για COVID-19 μας είπαν: https://youtu.be/XoYI12-wCHU

(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

ArgolidaPortal.gr Άργος - Τεστ για τον κορονοϊό στο Επιμελητήριο Αργολίδας