Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά και παράνομη κατοχή όπλου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά και παράνομη κατοχή όπλου

Ιανουάριος 31, 2013 - 09:41

Συνελήφθη, χθες (30-1-2013) το απόγευμα, στο Πάσιο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, ένας (1) 30χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και τέσσερα (4) δισκία, τα οποία εμπίπτουν στην Νομοθεσία για τα ναρκωτικά.
 
Συνελήφθησαν  δύο (2) άτομα για παράνομη κατοχή όπλου
Συνελήφθησαν, χθες (30-1-2013) το πρωί, στο Λουτράκι Κορινθίας, από  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι  Αλβανίας, ηλικίας 32 και 28 ετών, γιατί  στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένα περίστροφο REPLICA. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (30-1-2013) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από  αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας (1) 21χρονος ημεδαπός, γιατί  στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (30-1-2013) το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Ασπροχώματος - Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας (1) 30χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.