Μαντάς σε Τατούλη: Το πάρτι στην ΤΑΠΤοΚ τελείωσε, δεν ασχολούμαι με πολιτικά πτώματα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μαντάς σε Τατούλη: Το πάρτι στην ΤΑΠΤοΚ τελείωσε, δεν ασχολούμαι με πολιτικά πτώματα

Νοέμβριος 07, 2020 - 08:35

Αιχμηρή είναι η απάντηση του Παναγιώτη Μαντά στον Πέτρο Τατούλη για τα όσα είπε ο πρώην Περιφερειάρχης για την ΤΑΠΤοΚ:

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΤΑΠΤΟΚ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ 1-1-2020

Κύριε Τατούλη.

Οι επιλογές και τα πεπραγμένα μου στην άσκηση των καθηκόντων μου ως γενικός διευθυντής της ΑΡΚΑΔΙΑ 2020 ΤΑΠΤοΚ, κρίνονται από τη γενική συνέλευση των μετόχων, καθώς και τα αρμόδια διοικητικά, πειθαρχικά και ελεγκτικά όργανα του κράτους. Το ίδιο και οι δικές σας επιλογές και πεπραγμένα, ως πρώην προέδρου της εταιρείας, αλλά και των  πρώην συνεργατών σας. Αυτά τα γνωρίζετε.

Σε ότι αφορά το τμήμα της χθεσινής ανακοίνωσης ως παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» που αναφέρεται σε κρίσεις, χαρακτηρισμούς και  δικά σου απολογιστικά συμπεράσματα της δικής μας διαχείρισης του έτους 2020, σε ενημερώνω ότι θα δημοσιεύσουμε πολύ σύντομα υπογεγραμμένες λίστες αναθέσεων σε τρίτους για τα έτη 2018, 2019 και 2020, ώστε να καταλάβει ο καθένας τι συνέβαινε και τι συμβαίνει στην ΤΑΠΤοΚ. Πρέπει όλοι να δουν με επίσημα στοιχεία και να διαπιστώσουν ότι ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΤΑΠΤΟΚ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ 1-1-2020.

Σε ότι αφορά το τμήμα της ανακοίνωσης που αναφέρεται σε εμένα και τη Βόρεια Κυνουρία, απαντώ σε εσένα προσωπικά και όχι στην παράταξή σου. Στην Νεα Πελοπόννησο εξάλλου, υπάρχουν διάφοροι -  φίλοι μου, γνωστοί μου και άγνωστοι μου, δεν απευθύνομαι σε αυτούς.

Πρέπει να μάθουν όλοι ότι για πέντε χρόνια που ήμουν Δήμαρχος στη Βόρεια Κυνουρία, έμεινα πιστός στις αρχές μου. Δεν αποτέλεσα μέρος της αυλής σου σε εποχές που όλοι σε αποκαλούσαν «Σουλτάνο» πράγμα που νομίζω ότι το είχες πιστέψει και εσύ.  Γιατί λοιπόν να σταθμίσω τώρα τις προσωπικές κατηγορίες που μου εξαπολύεις; Όπως δεν έδωσα αναφορά στους Σουλτάνους, έτσι και δε δίνω αναφορά στα πολιτικά πτώματα.

Η Βόρεια Κυνουρία έχει δημοτική αρχή τα δικά σου αγαπημένα παιδιά. Αυτούς που βρίσκονταν στην αυλή σου. Αυτούς που έκαναν μαζί σου προεκλογικό αγώνα, αυτούς που επέλεξες και σε επέλεξαν για να συμπορευτούν. Ασχολήσου με αυτούς λοιπόν και βοήθησε τους με την μεγάλη εμπειρία σου για το καλό του Δήμου μας. Ήδη εξάλλου, τα «στελέχη με την μεγάλη τεχνογνωσία» βρίσκονται στη Βόρεια Κυνουρία και έχουν αρχίσει το έργο τους. Το έργο που θα ελέγχεται καθημερινά από εμάς. Την αντιπολίτευση του Δήμου.

Τέλος, παρατηρώ ότι ασχολείσαι τελευταία με τη συμβουλευτική προς τα πολιτικά κόμματα για την άσκηση της κομματικής πειθαρχίας. Ήδη έχεις συμβουλέψει το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και τη ΝΔ για τη διαχείριση αυτοδιοικητικών στελεχών. Όταν όμως αναφέρεσαι σε εμένα, πρέπει να γνωρίζεις ότι αναφέρεσαι σε έναν που παρέδωσε την κομματική ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ, ήδη από το έτος 2010, για να ασχοληθεί με την Αυτοδιοίκηση. Από τότε δεν έχω ταυτότητα και δεν έχω σκοπό να εκδώσω, Αλήθεια, μήπως είχαμε χρηματίσει και σύντροφοι τότε για κανένα εξάμηνο;

Εγώ έχω σκοπό να συνεχίσω την ενασχόλησή μου με την αυτοδιοίκηση, γιαυτό και πιστός στις αρχές μου, δε θα εκδώσω κομματική ταυτότητα ξανά.

Τάκης Μαντάς