Ειδήσεις

Επίσκεψη Γιώργου Γαβρήλου στο τοπικό Παράρτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Μάιος 02, 2024 - 21:31

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας είχε σήμερα την ευκαιρία να επισκεφθεί την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και συγκεκριμένα το Παράρτημα του Νομού που εδρεύει στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Λάλουκα. Οι υπεύθυνοι της τοπικής Ομάδας τον ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις και ανέλυσαν διεξοδικά τις δράσεις και τον σκοπό του Σωματείου, που εδώ και χρόνια στέκεται δίπλα στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, παρέχοντας αδιάλειπτα την τεχνογνωσία και την πείρα του σε κάθε κρίσιμη κατάσταση.

Μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική: «Λευκή» ισοπαλία μεταξύ Πανναυπλιακού - Αμαρυνθιακού (φωτο-βίντεο)

Μάιος 02, 2024 - 21:24

Ισόπαλο ήταν το πρώτο παιχνίδι για τον Πανναυπλιακό κόντρα στον Αμαρυνθιακό για τον 6ο όμιλο των μπαράζ που οδηγούν στην Γ’ Εθνική.

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η προσπάθεια της ομάδας του Ναυπλίου στην πρώτη του αναμέτρηση με στόχο την άνοδο. Σε ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς , παρότι ακυρώθηκαν τρία γκολ για τους φιλοξενούμενους. Πλέον ο Πανναυπλιακός με 1 βαθμό βρίσκεται στην 5η θέση του 6ου ομίλου. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον ΑΠΟ Κερατσινίου στις 12/05.

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Προκλητική η απόφαση για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Μάιος 02, 2024 - 21:20

Κατά της απόφασης για την πρόωρη αποφυλάκιση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, τίθεται ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, διευκρινίζοντας ότι αναμένει το σκεπτικό του βουλεύματος της απόφασης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει προκλητική την απόφαση και ζητά άμεση επανεξέταση του βουλεύματος.

Σταυρός ξύλινος

Μάιος 02, 2024 - 21:20

Βοή ανθρώπων αλαλαζόντων γύρω από το βρέφος
φως που γεννά τον πόνο τον κόσμο
Ουρλιαχτά δαιμόνων απελπισμένων 
Μελωδίες ταγμάτων Αγγέλων
Αφήγηση τραγουδιών αρχαίων που ομιλούν 
για την αγάπη.
Όλα αυτά απλωμένα σ’ ένα τραπέζι.
Ωσάν το γεύμα το τελευταίο.
Δείπνος Μυστικός που τον ακολουθεί ο Πόνος.
Σταυρός Ξύλινος
Άγιος και ωφέλιμος
Θάνατος και ζωή
Έρωτας και Αγάπη
Σε Αγκαλιάζω.
.
Γ. Δ. Αναγνώστου*, Τα λάματα της πρώτης νιότης
(Αθήνα 2017)

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 ο Επιδαύριος Δρόμος

Μάιος 02, 2024 - 20:24

Επιδαύριος Δρόμος!

Κυριακή 12 Μαΐου 2024 Τρέχουμε στην ιστορία!

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αργολίδας, ο Δήμος Επιδαύρου, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, η Δ.Δ.Ε. Αργολίδας, η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου, και η whynot, προκηρύσσουν τον «Επιδαύριο Δρόμο 2024» με αφετηρία το Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου και τερματισμό το Αρχαίο Στάδιο Ασκληπιείου Επιδαύρου.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του αθλητή Ηρακλή Βασιλειάδη, πρωτεργάτη στην ανάπτυξη του Επιδαύριου δρόμου.

Άργος: Ανοιχτά για στάθμευση τα προαύλια δύο σχολείων

Μάιος 02, 2024 - 19:56

Ενημερώνουμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Άργους – Μυκηνών πως αύριο Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο τα προαύλια των σχολείων, του 1ου και 7ου Δημοτικού Σχολείου και του 4ου Γυμνασίου, θα λειτουργήσουν ως χώροι στάθμευσης και είναι ανοιχτά τις παρακάτω ώρες προς εξυπηρέτηση των πολιτών.

Μεγάλη Παρασκευή: Από τις 6 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Μεγάλο Σάββατο: Από τις 6 το πρωί έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Πρόταση νόμου για μέτρα κατά της ακρίβειας

Μάιος 02, 2024 - 19:50

Πρόταση νόμου που περιλαμβάνει ένα ολιστικό σχέδιο αντιμετώπισης της ακρίβειας και καταστολής των μηχανισμών αισχροκέρδειας που δημιουργούν και ανατροφοδοτούν το φαινόμενο, με στόχο την εξασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσης του συνόλου των πολιτών και την θωράκιση της αξίας του ατομικού και οικογενειακού εισοδήματος από οποιαδήποτε πηγή, κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση, τα μέτρα χωρίζονται σε βραχείας, μέσης, και μακράς διάρκειας εφαρμογής, έως ότου διασφαλιστεί το αναγκαίο αποτέλεσμα και επικρατήσει μια νέα κανονικότητα, στοιχισμένη με το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Σχολεία: «Ποινολόγιο» και για τους γονείς

Μάιος 02, 2024 - 19:50

Με ένα διευρυμένο πλαίσιο αλλαγών στο νέο ποινολόγιο των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου που περιλαμβάνει οκτώ κατηγορίες ποινών θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά (2024-2025). Το «μαθητικό point system» περιγράφει με λεπτομέρεια η απόφαση της υφυπουργού Παιδείας Ζέτας Μακρή που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Δήλωση Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Ορφανού σχετικά με το Mediterranean Yacht Show

Μάιος 02, 2024 - 19:29

Με τη λήξη του Mediterranean Yacht Show 2024 (MEDYS 2024) που έχει εδραιωθεί πλέον ως η μεγαλύτερη έκθεση επανδρωμένων charter yacht στον κόσμο, θα ήθελα να δώσω θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, καθώς και σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Ναυπλιέων, που συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην άρτια διεξαγωγή της έκθεσης αυτής.

Σελίδες

Subscribe to Ειδήσεις