Τάσος Χρόνης: Το πλουσιότερο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου των τελευταίων ετών!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τάσος Χρόνης: Το πλουσιότερο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου των τελευταίων ετών!

Μάιος 11, 2021 - 14:55

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

 Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης μας ενημερώνει για το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ Επιδαύρου:

Άνοιξη 2020…

Όλα δείχνουν ότι το Φεστιβάλ Επιδαύρου , όπως και όλα τα φεστιβάλ οδεύουν προς ακύρωση!

Με υπευθυνότητα, συνεργασίες και πολύ καλό σχεδιασμό το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ανακοινώνει την παρουσίαση τριών παραγωγών από τα κρατικά μας θέατρα στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και πέντε παραγωγών το Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου.

Δήμος Επιδαύρου, Υπουργείο Πολιτισμού, Εθνικό Θέατρο, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και κυρίως Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. οργανώνουν και παρουσιάζουν ένα άρτιο υγειονομικά και οργανωτικά πολιτιστικό καλοκαίρι, δίνοντας συνέχεια στο θεσμό που ποτέ δεν σταμάτησε!

Άνοιξη 2021…

Παρουσιάζεται το πλουσιότερο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του φεστιβάλ Επιδαύρου των τελευταίων ετών!

10 παραγωγές στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και 7 παραγωγές στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, μαζί με πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων!

Συνολικά τουλαχιστον 43 καλλιτεχνικες βραδιές θα μας συντροφεύουν το καλοκαίρι του 2021!

Η καινοτομία του τριημέρου –Παρασκευή, Σαββάτο, Κυριακή- παραμένει, δίνοντας πολιτιστική και οικονομική ανάσα στην Επίδαυρο!

Η περσινή κατάκτηση γίνεται φάρος για τη φετινή επιτυχία!

Συγχαρητήρια

στην καλλιτεχνική Διευθύντρια Katerina Evangelatos και το Δ.Σ. του Ελληνικού Φεστιβάλ Α.Ε. για την οργάνωση των φετινών Επιδαυρίων και φυσικά σε όλες τις παραγωγές, κρατικές και μη, για τη συμμετοχή τους στον κορυφαίο Φεστιβαλικό Θεσμό της Ελλάδας!

Ο Δήμος Επιδαύρου με τις δυνάμεις του, δημοτικές και ιδιωτικές, θα είναι και φέτος ο εγγυητής της υπεύθυνης υποδοχής τόσο του φεστιβάλ όσο και των επισκεπτών του.

Ραντεβού σύντομα στο Κοίλον της Επιδαύρου!!!