Ράδιο Αρβύλα σε Τατούλη: Δεν διαθέτουμε δημοσιογραφική ομάδα(video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ράδιο Αρβύλα σε Τατούλη: Δεν διαθέτουμε δημοσιογραφική ομάδα(video)

Απρίλιος 17, 2013 - 09:46

Η δημόσια απάντηση των συντελεστών της σατιρικής εκπομπής "Ράδιο - Αρβύλα" στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη για την ατυχή αναφορά τους σε εμπλοκή του περιφερειάρχη στο έργο Σκούρα- Πυρί και στην πληρωμή του έργου

Δημόσια απάντησαν οι συντελεστές της εκπομπής του Αντέννα "Ράδιο - Αρβύλα" στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής τους εκπομπής σχετικά με το έργο Σκούρα- Πυρί στη Λακωνία. 

Το "Ράδιο - Αρβύλα" είχε αναφέρει ότι ο κ. Τατούλης είχε πληρώσει το έργο που δεν έγινε με το ποσό των 17 εκατομμυρίων. Ο κ. Τατούλης και οι συνεργάτες του έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στους συντελεστές της εκπομπής εξηγώντας ότι δεν υπάρχει εμπλοκή του περιφερειάρχη στο έργο, αφού αυτό πληρώθηκε πριν αναλάβει καθήκοντα ο κ. Τατούλης.

Οι συντελεστές λοιπόν απάντησαν στον περιφερειάρχη ότι "κύριε Τατούλη δεν έχουμε δημοσιογραφικό επιτελείο, για να ελέγχει τα θέματα. Είμαστε σατιρική εκπομπή και αλιεύουμε θέματα από την επικαιρότητα θεωρώντας ότι αυτά έχουν διασταυρωθεί" Μάλιστα τόνισαν ότι "δεν φέρουμε λοιπόν καμία ευθύνη και για το λόγο αυτό καλό θα είναι να απευθυνθείτε σε αυτούς που γράφουν αυτά τα θέματα".

Και εκεί σταμάτησε η αναφορά τους...

Δείτε την απάντηση στο βίντεο (από το 5-7ολεπτό)

http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=r_au_cj66mvh_q%3d