Διομήδης-Πανελλήνιος 32 - 11 (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Διομήδης-Πανελλήνιος 32 - 11 (φωτογραφίες)

Απρίλιος 27, 2013 - 20:41

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Νέο ρεκόρ άμυνας στην Α1 κατηγορία σημείωσε η ομάδα μας, μετά την νίκη επί του Πανελληνίου στο κλειστό της Αγίας Τριάδας με 32-11.

Τα 11 γκολ (κατά 1 λιγότερο σε σχέση με τα 12 με τον Φοίβο) αποτελούν νέο ιστορικό ρεκόρ παθητικού και έχουν διττλή σημασία λόγω του ότι σημειώθηκαν σε έναν αγώνα με την κατά κόρον χρησιμοποίηση των εφήβων παικτών μας, οι οποίοι είχαν ουσιαστική "πρόβα τζενεράλε" εν όψει του Final Six που ξεκινά μεθαύριο στην πόλη μας. "Ιστορικής" σημασίας είναι και τα μόλις 2 γκολ που δέχτηκαν οι "πράσινοι" στο πρώτο ημίχρονο, αφού έληξε 16-2.

Ο ήδη υποβιβασμένος στην Α2 σύλλογος των Ολυμπιονικών δεν μπόρεσε να προβάλλει καμία αντίσταση στους Πρωταθλητές και στην ουσία ο αγώνας ήταν ένας πράσινος μονόλογος. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει όλους τους βασικούς παίκτες για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και να δώσει χρόνο στους μικρούς, οι οποίοι στάθηκαν επάξια απέναντι στους αντιπάλους τους.

Το Κλειστό της Αγίας Τριάδας είχε μια πρωτόγνωρη και στενάχωρη "άδεια" εικόνα, λόγω της τιμωρίας της ομάδας μας, εικόνα την οποία ευχόμαστε να μην ξαναδούμε στο μέλλον.

Τα δεκάλεπτα: 6-0, 12-2, 16-2 (ημιχρ.), 24-4, 27-7, 32-11

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 5, Κρεμαστιώτης Λ. 4, Χαντέλης 2, Μούγιτς 4, Νούγκοβιτς, Μαραγκός, Σαμαράς 5, Ελευθερίου, Καραιβάνοφ 3, Τάσκοβιτς 2, Πασσιάς 6, Κρεμαστιώτης Αλ., Βαρδάκας 1

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Δημήτρης Σκάρλος): Τζανακάκης, Βασιλόπουλος, Σκοδριάνος 2, Δημήτρουλας, Πανταζής, Παπανίκος, Ξηρός 1, Σαμαράς 7, Παρασκευαϊδης, Κάτρης, Αϊβάζης 1, Δημητρόπουλος.

Διαιτητές: Καραπάνος - Δημάκης

(φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος)
www.argolidaportal.gr