Γερουλάνος από Ηλεία και Κορινθία: Έχουμε συγκεκριμένη πολιτική πρόταση για την αναγέννηση της κοινωνίας και της παράταξης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γερουλάνος από Ηλεία και Κορινθία: Έχουμε συγκεκριμένη πολιτική πρόταση για την αναγέννηση της κοινωνίας και της παράταξης

Νοέμβριος 29, 2021 - 20:33

Ο Παύλος Γερουλάνος περιόδευσε στον νομό Ηλείας το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. 

Ξεκινώντας από τα Κρέστενα, είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Κρεστένων – Ανδρίτσαινας  Σάκη Μπαλιούκο, αντιδημάρχους και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Κατόπιν, συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του σε κεντρικό κατάστημα της περιοχής όπου συζήτησαν για τις επικείμενες εκλογές και την πολιτική του πρόταση για το αύριο της χώρας και της παράταξης. Ο κ. Γερουλάνος επισκέφτηκε τοπικές επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων και μια πρότυπη μονάδα ελαιοτριβείων. 

Η περιοδεία στον νομό συνεχίστηκε στην Αμαλιάδα, στη λαϊκή και την εμπορική αγορά της πόλης, όπου ο Παύλος Γερουλάνος συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Θ. Βασιλόπουλο. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες. Η περιοδεία του στην Ηλεία ολοκληρώθηκε στην Ανδραβίδα όπου και συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος. 

Από την Ηλεία, ο Παύλος Γερουλάνος κάλεσε τους προοδευτικούς πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές στις 5 και 12 Δεκεμβρίου υπογραμμίζοντας ότι η Ιστορία καθορίζεται από εκείνους που πηγαίνουν στην κάλπη, ενώ δήλωσε: «Συζητήσαμε με τους πολίτες, με τους αγρότες και με τους επιχειρηματίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μιλήσαμε όμως και για τις λύσεις που προτείνουν οι ίδιοι οι άνθρωποι της Ηλείας. Η Ελλάδα έχει άμεση ανάγκη από ένα νέο παραγωγικό μοντέλο που να μεταφέρει τον πλούτο από τα χέρια των λίγων, που βρίσκεται σήμερα, στα χέρια των πολλών. Χρειάζεται να διευρύνουμε την παραγωγική βάση της χώρας και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από την αποσυγκέντρωση της εξουσίας»

Μετά την Ηλεία, ο Παύλος Γερουλάνος κατευθύνθηκε στην Κορινθία όπου πραγματοποίησε συνάντηση με στελέχη και πολιτικούς του φίλους στη Λυκοποριά. 

Δελτίο Τύπου και φωτογραφίες