Χρηστίδης από Ναύπλιο: Δεν κατέβηκα να κερδίσω κανέναν - Κατέβηκα για να τα αλλάξουμε όλα (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χρηστίδης από Ναύπλιο: Δεν κατέβηκα να κερδίσω κανέναν - Κατέβηκα για να τα αλλάξουμε όλα (φωτο&βίντεο)

Δεκέμβριος 03, 2021 - 22:55

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στο γεμάτο από φίλους και μέλη του Κινήματος Αλλαγής,στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, ο Παύλος Χρηστίδης, υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής στην τελευταία του ομιλία πριν την κάλπη της Κυριακής τόνισε:

«Για μένα, η πρόκληση είναι να γίνουμε κίνημα ξανά, από κάτω προς τα πάνω, αυτό αλλάζει τα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό. Πιστεύω στο ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής, ένα κίνημα, από κάτω προς τα πάνω, που ανοίγει ευκαιρίες σε όλους, αντιμετωπίζει θεσμικά τις αδικίες και ανισότητες, είναι δίκαιο και τολμά τα μεγάλα μεταρρυθμιστικά άλματα, χτίζοντας πάντοτε τα θεμέλια των κοινωνικών αλλαγών με όραμα τις επόμενες γενιές»
και διευκρίνισε
«Δεν κατέβηκα να κερδίσω κανέναν, δεν νιώθω αντίπαλό μου κανένα. Κατέβηκα για να τα αλλάξουμε όλα. Όλοι μαζί με ενότητα και δύναμη την επόμενη μέρα των εκλογών, θα κάνουμε το κίνημά μας πρωταγωνιστή στην πολιτική ζωή της χώρας. Θέλουμε νεότητα και ενότητα»
Παρόντες στην ομιλία του ο βουλευτής Ανδρέας Πουλάς , ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος ,ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Λεωνίδας Κουτσογιάννης, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Τάσσος Χειβιδόπουλος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Ναυπλιέων.

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο - Δήλωση του Παύλου Χρηστίδη, υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ