Ο Νίκας συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Γ. Μπουντρούκα - «Βλέπει» Κίνημα Αλλαγής

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Νίκας συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Γ. Μπουντρούκα - «Βλέπει» Κίνημα Αλλαγής

Δεκέμβριος 21, 2021 - 10:39

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας «βλέπει» Κίνημα Αλλαγής και «κλείνει το μάτι» σε όλους όσοι έχουν όρεξη για δουλειά να συνεργαστούν με την περιφερειακή αρχή.

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση -πού αλλού;- στον Best TV ο κ. Νίκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Μπουντρούκα, στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής που στήριξε στις εσωκομματικές του Κινήματος τον νυν πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος συνεργάζεται με την περιφερειακή αρχή ως θεματικός αντιπεριφερειάρχης. Ο κ. Νίκας είπε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί του και ότι μάλιστα ο κ. Μπουντρούκας θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες, χωρίς να υπάρχει κάποιου είδους πολιτική συμφωνία μεταξύ τους...

Η συνεργασία έχει μέλλον.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο κ. Νίκας κάτι περιμένει να «τσιμπήσει» από το Κίνημα Αλλαγής, τώρα που το κόμμα είναι στα φόρτε του. Αυτό δείχνει, εξάλλου, και το «χάιδεμα» στο Κίνημα Αλλαγής μεγάλης μερίδας του φιλοκυβερνητικού Τύπου, όπως και των εταιριών δημοσκοπήσεων που, ενώ προεκλογικά έδιναν καθαρή νίκη στον Ανδρέα Λοβέρδο, θέλοντας προφανώς να επηρεάσουν τα πράγματα προς την εκλογή του, ο κ. Λοβέρδος δεν πέρασε καν στον δεύτερο γύρο. Τώρα, δίνουν γενναιόδωρα στο Κίνημα Αλλαγής ποσοστά κοντά στο 15%, προφανώς για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και να φύγουν ψηφοφόροι από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών, είχαμε δει τις φιλοκυβερνητικές εφημερίδες να δημοσιεύουν άρθρα που ανέφεραν ότι ο εχθρός του Κινήματος Αλλαγής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και της Νέας Δημοκρατίας. Διατυμπάνιζαν μια «ταύτιση», δηλαδή.

Πάντως, ο «ιδεολογικός εχθρός» του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο νέος του πρόεδρος, ότι δηλαδή το κόμμα είναι σαφώς Κεντροαριστερό, είναι μάλλον η λαϊκή, φιλελεύθερη ή νεοφιλελεύθερη δεξιά της ΝΔ.

Θα δούμε πολλές... λοξές ματιές το επόμενο διάστημα, και ακόμα μεγαλύτερη «αγάπη» των μπλε στους πράσινους. Αλλά: Οι πολίτες που πήγαν να ψηφίσουν Κίνημα Αλλαγής δεν θέλουν ούτε ζωγραφιστή να δουν μια τέτοια συνεργασία με τη Δεξιά. Και αυτό καλά θα κάνουν όλοι όσοι ορίζουν τα πράγματα στο νέο κόμμα να το λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη.

Γαλανιάδη Εύα