Ανατροπή με τα rapid test για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς - Απόφαση Μητσοτάκη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανατροπή με τα rapid test για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς - Απόφαση Μητσοτάκη

Δεκέμβριος 21, 2021 - 12:39

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε τη διενέργεια rapid test για όλους -και τους εμβολιασμένους- όσοι θα κάνουν ρεβεγιόν σε εστιατόρια και λοιπούς κλειστούς χώρους διασκέδασης, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά τις γιορτές, αλλά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται, αποφασίζει τελικά ότι το test της Πρωτοχρονιάς για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού θα είναι self και μάλιστα διπλό και όχι rapid.

Μέχρι πριν λίγη ώρα, όλες οι πληροφορίες ήθελαν τους εμβολιασμένους να πρέπει να επιδεικνύουν rapid test στην περίπτωση που επιλέξουν να βγουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε κάποιο εστιατόριο ή κέντρο διασκέδασης. Ωστόσο, τελικά ο Πρωθυπουργός δεν φαίνεται να έκανε δεκτές τις εισηγήσεις των ειδικών και όσοι αποφασίσουν να διασκεδάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε κλειστούς χώρους εστίασης και διασκέδασης θα πρέπει να κάνουν πρώτα δύο δωρεάν self test.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός δεν ήθελε να επιβαρυνθούν οικονομικά - έστω και στο ελάχιστο - οι άνθρωποι που έσπευσαν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.